Mennyit fizettek babysitternek óránként?
500 ft? ... Azta! Végül is csak a gyerekedet bízod rá, nem egy zsák krumplit. Jól meg van becsülve!
A 800 már jobb, de gondolj bele, hogy milyen felelősség egy ilyen munka!
Egy nyelvtanár 1500-3500 között keres óránként, és nulla a felelőssége.
Ehhez képest a 800 ft iszonyat megalázóan kevés. Főleg ha azt vesszük, hogy szakképzett óvónő, és nem a szomszéd 15 éves Terikéjét hívod át a nyári szünetben.
A 800 forintos órabér is kevés, bár nem mindegy, mi a helyszín. Vidéken még belefér talán, ahol nem tud válogatnia munkák közül, de egy főiskolát végzett ember szakirányú, felelősséggel járó munkáját én jobban megfizetném...
1200-1500 forintot tartok legalább reálisnak, de ha megtehetem, hogy többet fizessek, akkor akár 2000-et is, főleg ha különösen jó óvónőről van szó, és fontos, hogy akár rövid határidővel is vállalja a felvigyázást.
8-as vagyok. Attól is függővé tenném, mennyi időt kell ott lennie. Ha hosszabb időről van szó, akkor alacsonyabb órabért adnék, ha mondjuk 3-4 órára kell csak, akkor magasabbat, hiszen az oda-vissza úttal, benzinnel, készülődéssel ugyanakkora gondja van, mintha egész napra menne hozzátok.
Az se mindegy, napközben vagy éjszaka, hétvége, ünnepnap, vagy hétköznap lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!