Mibe kerül óránként egy zongoratanár, ha házhoz jön? Mibe kerül, ha én viszem a gyereket. (Haladó. )
az árak változóak,attól függ melyik városban:)
attól,hogy rákérdezel egy zongoratanárnál,hogy mennyiért vállal órákat,azért még nem kell fizetned.:)
Budapesten.
Gondoltam, hátha tud valaki támpontot adni.
Szóval az a gyakorlat, hogy föltöltik a létszámot, aztán szépen a nem kiemelkedően induló gyerekeknek elveszik a kedvét, lemorzsolják, eltanácsolják. Rövid időn belül marad náluk 3-4 jó képességű tanuló. Velük már könnyen ellébecolnak délutánonként, több órát tudnak velük foglalkozni. Sőt, konkrétan tudom, hogy utána még a tanárnéni a hivatalos tanítványaihoz feljár több gyerekhez is különórákat adni, természetesen pénzért.
Ez etikátlan, sőt, törvénytelen! Mindegyik gyereknek joga van ahhoz, hogy ha nem akar művészképzőbe menni, akkor is foglalkozzon vele, tanítsa. Ha négyes, négyes, ha ötös, akkor ötös, de nincs joga hozzá, hogy elvegye a kedvét a zenetanulástól. Van, amelyik a büfébe küldözgette a gyereket tanítás helyett. Átviszem másik iskolába, de közben szüksége lesz arra, hogy otthon is segítsen neki valaki a gyakorlás közben. Hogy legyen végre öröme a gyereknek abban, hogy zenélni tanul. Mi dolgozunk, de nem is jó az, ha a szülő tanítja a gyereket. Szóval a tarifára lennék kíváncsi, hogy legyen tárgyalási alapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!