Egyedül hogy lehet harcolni egy kapcsolatért?
Általánosságban írom csak le, mert nagyon bonyolult. Tény, mindketten követtünkel hibákat, és okoztunk a másiknak fájdalmat.
Én most jöttem rá arra, nekem miben kellene igazán változnom, teszek is érte. De ő már lezárta, nem akarja megpróbálni.
Pedig én érzem, hogy még talán működhetne. De lehet, csak az egyedülléttől félek.
Mondtam neki többször, hajlandó vagyok változtatni, ő már nem akarja. Akkor most mit tudok tenni?Lehet így hagytam elúszni az igazit, hogy későn kapcsoltam?
Az Igazinak egyik nag yfő ismérve, hoyg VELED van, együtt alakul veled ha kell.
Ha ő nem akar veled lenni, akkor biztos, hogy nem az igazi! Ennek ellenére változz csak.
Ha esetleg a áltozás után ti lesztek egymásnak az igaziak, akkor magától vissza fog jönni.
Erre kb. annyi esély van, mint kiválasztani ugyan azt a csillagot. De nem lehetetlen éppenséggel.
Te csak önmagaddal tudsz harcolni, ővele nem.
Don Quihote is hazatalált végül, a magányos harc után, megváltozott, s megnyerte Dulcineáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!