Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül hogy lehet harcolni...

Egyedül hogy lehet harcolni egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés

Általánosságban írom csak le, mert nagyon bonyolult. Tény, mindketten követtünkel hibákat, és okoztunk a másiknak fájdalmat.

Én most jöttem rá arra, nekem miben kellene igazán változnom, teszek is érte. De ő már lezárta, nem akarja megpróbálni.

Pedig én érzem, hogy még talán működhetne. De lehet, csak az egyedülléttől félek.

Mondtam neki többször, hajlandó vagyok változtatni, ő már nem akarja. Akkor most mit tudok tenni?Lehet így hagytam elúszni az igazit, hogy későn kapcsoltam?

2009. okt. 27. 17:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ha ő a nagy Ő, akkor nem veszíted el. Csak most engedd el. Ne akarj küzdeni, engedd szabadon, és foglalkozz magaddal, vagy mással csak ne vele. Legalábbis ő ne tudjon róla.
2009. okt. 28. 09:25
 22/23 anonim ***** válasza:

Az Igazinak egyik nag yfő ismérve, hoyg VELED van, együtt alakul veled ha kell.

Ha ő nem akar veled lenni, akkor biztos, hogy nem az igazi! Ennek ellenére változz csak.

Ha esetleg a áltozás után ti lesztek egymásnak az igaziak, akkor magától vissza fog jönni.

Erre kb. annyi esély van, mint kiválasztani ugyan azt a csillagot. De nem lehetetlen éppenséggel.

Te csak önmagaddal tudsz harcolni, ővele nem.

Don Quihote is hazatalált végül, a magányos harc után, megváltozott, s megnyerte Dulcineáját.

2009. okt. 28. 11:46
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A sorsot még a nagy görögöknek sem sikerült kijátszaniuk. Végül a mellé jutsz, akit a Sors neked szánt. A Sors az erősebb! Ne kapálózz!
2009. okt. 28. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!