Egyedül hogy lehet harcolni egy kapcsolatért?
Általánosságban írom csak le, mert nagyon bonyolult. Tény, mindketten követtünkel hibákat, és okoztunk a másiknak fájdalmat.
Én most jöttem rá arra, nekem miben kellene igazán változnom, teszek is érte. De ő már lezárta, nem akarja megpróbálni.
Pedig én érzem, hogy még talán működhetne. De lehet, csak az egyedülléttől félek.
Mondtam neki többször, hajlandó vagyok változtatni, ő már nem akarja. Akkor most mit tudok tenni?Lehet így hagytam elúszni az igazit, hogy későn kapcsoltam?
egyedül? Sehogy
Ha meg egyértelműen kijelentette nem akar akkor meg hülyeség még a gondolat is hogy bármit tegyél
Gondolom, te vagy a nő.
Hagyd ezt a kapcsolatot, szarik rád, az érzéseidre, a személyedre...stb.
egy kapcsolatért két félnek kell kompromisszumot kötnie. ahol csak az egyik fél igazodik, az eleve a te személyiséged rovására megy.
Önző ember, nem vagy fontos neki. Hagyd el.
Én ezt csináltam 3 hónapnyi ismeretség után, és örülök neki!!!!!
L.27
Egy két emberen álló kapcsolatot csak 2 ember hozhat helyre, mint ahogy 2 ember szúrja el.
Ha ő már nem akar változtatni az azt jelenti, hogy ő már érzelmileg lezárta és nem akar veled lenni már.
Ennek a kapcsolatnak vége. És egy kapcsolatnak vége, ha az egyik már érzelmileg valóban lezárta, mint ahogy most írtad.
Kár is erőltetni, lehet kibékültök 2 hónapra, 2 hétre, de egyre rosszabb lesz.
El kell fogadni, túlmenni rajta és új életet kezdeni, és hagyni a másikat is új életet kezdeni. El kell engedned.
Tudom, hogy most rossz neked, de hidd el jobban jársz, ha hagyod.
Igen tudom, hogy ezt kell tennem.
De mi van, ha azt az embert engedem el, illetve azzal szúrtam el a kapcsolatot, aki a nagy Ő lenne nekem? Ha a sors őt szánta nekem, ő volt az egyetlen esély, és nincs több??
szerintem maradj inkább egyedül,mint sem ilyen kapcsolatban!!
ő már nem szeret igazán téged!!
és a múlt mindig ott lenne köztetek!
mióta vagytok eggyütt?
jaj!! ne legyél buta!!
a nagy ő nem ilyen!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!