Egyedül hogy lehet harcolni egy kapcsolatért?
Általánosságban írom csak le, mert nagyon bonyolult. Tény, mindketten követtünkel hibákat, és okoztunk a másiknak fájdalmat.
Én most jöttem rá arra, nekem miben kellene igazán változnom, teszek is érte. De ő már lezárta, nem akarja megpróbálni.
Pedig én érzem, hogy még talán működhetne. De lehet, csak az egyedülléttől félek.
Mondtam neki többször, hajlandó vagyok változtatni, ő már nem akarja. Akkor most mit tudok tenni?Lehet így hagytam elúszni az igazit, hogy későn kapcsoltam?
nalátod!én 8 év után hagytam ott!
most 29vagyok.
elbasztam rá a fiatal éveimet!
mos 1 éve van más.és imád engem!!!!
Ahol a kapcsolatért harcolni kell (egyedül, vagy közösen), ott már elveszett a kapcsolat lényege, egyfajta csoda, amit nem lehet már visszalopni a kapcsolatba.
Most rossz neked, de az idő nagy úr és túl leszel rajta. A következő kapcsolatodban már tapasztaltabb leszel - és ennek köszönhetően valószínűleg boldogabb is.
köszönöm a nyugtató válaszokat!
csak tudnám elképzelni, hogy lesz következő kapcsolatom!!!most akár brad pitt is kopogtathatna az ajtón, elküldeném a sunyiba:(
én sem tudtam elképzelni,és mikor a legkevésbé várta akkor jött!és már a családtervezésnél tartunk!
én v a 29.
fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!
köszönöm nagyon aranyos vagy!!
az biztos, hogy nagyon megtanultam a leckét!!egy életre a saját bőrömön tanultam meg, milyen egy igazi felnőtt párkapcslat.
csak attól félek már nem lesz kivel a gyakorlatban is kamatoztatni a tudásomat. azzal szeretném, akinél a hibát elkövettem, de ő már nem akarja, mert a hibám akkora fájdalmat okozott neki.:(
jaj remélem nekem is jön valaki, akibe még szerelmes lehetek és ő is belém!
nagyon fiatal vagy!
ha gondolod írj privátba.
segitek neked!
nem szeretnék privibe ne haragudj, mert a nevem van az emailcímemben, ami nem hétköznapi és így lenyomozható vagyok:)
de ha ideírsz, én azt is nagyon megköszönném ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!