Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül hogy lehet harcolni...

Egyedül hogy lehet harcolni egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés

Általánosságban írom csak le, mert nagyon bonyolult. Tény, mindketten követtünkel hibákat, és okoztunk a másiknak fájdalmat.

Én most jöttem rá arra, nekem miben kellene igazán változnom, teszek is érte. De ő már lezárta, nem akarja megpróbálni.

Pedig én érzem, hogy még talán működhetne. De lehet, csak az egyedülléttől félek.

Mondtam neki többször, hajlandó vagyok változtatni, ő már nem akarja. Akkor most mit tudok tenni?Lehet így hagytam elúszni az igazit, hogy későn kapcsoltam?

2009. okt. 27. 17:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

nalátod!én 8 év után hagytam ott!

most 29vagyok.

elbasztam rá a fiatal éveimet!

mos 1 éve van más.és imád engem!!!!

2009. okt. 27. 17:52
 12/23 anonim válasza:
100%

Ahol a kapcsolatért harcolni kell (egyedül, vagy közösen), ott már elveszett a kapcsolat lényege, egyfajta csoda, amit nem lehet már visszalopni a kapcsolatba.

Most rossz neked, de az idő nagy úr és túl leszel rajta. A következő kapcsolatodban már tapasztaltabb leszel - és ennek köszönhetően valószínűleg boldogabb is.

2009. okt. 27. 17:52
 13/23 A kérdező kommentje:

köszönöm a nyugtató válaszokat!

csak tudnám elképzelni, hogy lesz következő kapcsolatom!!!most akár brad pitt is kopogtathatna az ajtón, elküldeném a sunyiba:(

2009. okt. 27. 17:54
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

én sem tudtam elképzelni,és mikor a legkevésbé várta akkor jött!és már a családtervezésnél tartunk!

én v a 29.

fel a fejjel!!!!!!!!!!!!!

2009. okt. 27. 17:57
 15/23 A kérdező kommentje:

köszönöm nagyon aranyos vagy!!

az biztos, hogy nagyon megtanultam a leckét!!egy életre a saját bőrömön tanultam meg, milyen egy igazi felnőtt párkapcslat.

csak attól félek már nem lesz kivel a gyakorlatban is kamatoztatni a tudásomat. azzal szeretném, akinél a hibát elkövettem, de ő már nem akarja, mert a hibám akkora fájdalmat okozott neki.:(

jaj remélem nekem is jön valaki, akibe még szerelmes lehetek és ő is belém!

2009. okt. 27. 18:11
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

miér,mennyi idős vagy?

29-es.

2009. okt. 27. 18:21
 17/23 A kérdező kommentje:
januárban leszek 22.
2009. okt. 27. 18:24
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

nagyon fiatal vagy!

ha gondolod írj privátba.

segitek neked!

2009. okt. 27. 18:27
 19/23 A kérdező kommentje:

nem szeretnék privibe ne haragudj, mert a nevem van az emailcímemben, ami nem hétköznapi és így lenyomozható vagyok:)

de ha ideírsz, én azt is nagyon megköszönném ám!

2009. okt. 27. 18:29
 20/23 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak vége. Már nem tudsz mit tenni.
2009. okt. 28. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!