Szerinted kinek fogják ítélni a gyereket?
"Véletlen" gyerek. Volt egy futó kalandom egy növel kb egy éve. Egy hónapig tartott nem akartam én tőle semmi komolyat. Mindig is egy cafkának tartottam csakhát jól néz ki meg jó az ágyban aztán kavartunk egy ideig. Hát tudjátok, hogy van ez. Voltunk párszor gumi nélkül is mert azt hazudta, hogy szed gyógyszert. De hát nem szedett. Tudom felelőtlen voltam. Elismerem, de visszacsinálni már nem tudom.
Na mindegy a lényeg:
- "Anyuka" 21 éves. Nincs bejelentett munkája. Szerintem mostanában prostiként dolgozik. Albérletről albérletre költözik. Drogozik és iszik. És hát szerintem örült. Egyszer késsel támadt rám. A gyereket nem látja el normálisan. 2 hónapos kislányt többször órákra magára hagy. Nem teszi tisztába időben. Stb, stb, stb.
- Apuka (ez lennék ugye én) 19 éves. Van bejelentett munkám, átlag fizetés duplájáról. Van házam és stabil hátterem. Nem iszok, nem drogozok. Viszont egyszer elvertem az "anyukát" amiről van látlelete és s rendőrségen is járt rinyálni miatta. Ez az az késes story.
Szerintetek a bíróság kinek fogja a gyereket ítélni?
veled is megeshet.
begórnak két idegen közé.
érdemes más karmáját a nyakadba venni?
ugyan miért ne?
majd jól gyámság alá helyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!