Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted kinek fogják ítélni...

Szerinted kinek fogják ítélni a gyereket?

Figyelt kérdés

"Véletlen" gyerek. Volt egy futó kalandom egy növel kb egy éve. Egy hónapig tartott nem akartam én tőle semmi komolyat. Mindig is egy cafkának tartottam csakhát jól néz ki meg jó az ágyban aztán kavartunk egy ideig. Hát tudjátok, hogy van ez. Voltunk párszor gumi nélkül is mert azt hazudta, hogy szed gyógyszert. De hát nem szedett. Tudom felelőtlen voltam. Elismerem, de visszacsinálni már nem tudom.

Na mindegy a lényeg:

- "Anyuka" 21 éves. Nincs bejelentett munkája. Szerintem mostanában prostiként dolgozik. Albérletről albérletre költözik. Drogozik és iszik. És hát szerintem örült. Egyszer késsel támadt rám. A gyereket nem látja el normálisan. 2 hónapos kislányt többször órákra magára hagy. Nem teszi tisztába időben. Stb, stb, stb.

- Apuka (ez lennék ugye én) 19 éves. Van bejelentett munkám, átlag fizetés duplájáról. Van házam és stabil hátterem. Nem iszok, nem drogozok. Viszont egyszer elvertem az "anyukát" amiről van látlelete és s rendőrségen is járt rinyálni miatta. Ez az az késes story.

Szerintetek a bíróság kinek fogja a gyereket ítélni?

2013. aug. 12. 18:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
40%
Az anyanak.
2013. aug. 12. 18:40
 2/33 anonim ***** válasza:
36%

sajnos a biroság nagyon anyapárti.

ez amit leirtál kevés hogy elvegyék tőle.

csak azokat basztatják akikre rászállnak de a bajban levő gyereknek szarnak a fejére.

alternativ megoldás jöhet csak szóba.

2013. aug. 12. 18:41
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyáról bizonyítható amit írtál akkor neked. Ha nem bizonyítható hitelesen, akkor neki! Az anya előnyt élvez, ugye baba, szoptatás stb...
2013. aug. 12. 18:41
 4/33 anonim ***** válasza:
54%
Neked!
2013. aug. 12. 18:42
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha a drogozást tudod bizonyítani, akkor neked, ha nem, akkor az anyának, főleg a verés miatt
2013. aug. 12. 18:46
 6/33 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt az a késes story?
2013. aug. 12. 18:48
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Meg hogy órák hosszára magára hagyja, iszik, az is súlyos....
2013. aug. 12. 18:49
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Sulyos de az anyavédelem egy maffia. Az anyát védik ha kell a gyerek rovására is.
2013. aug. 12. 18:50
 9/33 anonim ***** válasza:
80%

Az hogy drogos pusztán csak egy jó pont feléd. Olyasmi ez mikor a bünöző feladja magát vallomást tesz s segiti a nyomzást is.

Ez mind mind jó pont de ettől még ugyanugy lecsukják csak kevesebbet kurják seggbe.

A te esetedben:

100 nőből 98-nak itélik a gyereket.

100 drogos nőből csak 80-nak...

de ez rajtad nem biztos hogy segit.

2013. aug. 12. 18:52
 10/33 A kérdező kommentje:

"Mi volt az a késes story?"

Az úgy volt, hogy elmentem hozzá és eléggé összevesztünk. Nyilván számon kértem rajta, hogy ezt mégis, hogy képzelte. Én csak akkor tudtam meg a gyerek létezését mikor már megszületett. Mi amikor szakítottunk aztán nem is találkoztunk, egyszer csak megjelent a gyerekkel. Szóval ezen veszekedtünk és már amúgy is rohadt ideges voltam erre gúnyosan röhögve elkezdni, hogy mostmár fizethetem a gyerektartást. Meg elkezdte, hogy majd legalább lesz miből bulizni meg ilyenek. Aztán lekevertem neki egy hatalmas pofont. Elesett a hajánál fogva felrángattam és belevágtam a fejét a hűtőszekrénybe. Elindultam aztán ki a lakásból. Utánam jött egy konyhakéssel. Úgy kellet elugranom előle különben bele állította volna a hátamba. Kicsavartam a kezét és még levertem neki kettőt. Ez már eléggé megviselte, hogy padlón maradjon aztán eljöttem. Felrepedt a szája lett az arcán egy jó nagy kék-zöld folt meg a homlokán egy pukli.

2013. aug. 12. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!