Mit tudtok a Debreceni SVETITS gimiről. Tényleg jó? Fogják a gyereket? Nehéz bekerülni? Nagyon érdekelnének a külső vélemények.
Pár évig oda jártam, de velőből meggyűlöltem! Annyi nyápic, konzervatív, pókhálós lyukú némbert sehol nem találni, mintha valami időgép, vagy mágneses kapu segítségével a viktoriánus korból bújtak volna elő! Komolyan, én már azt hittem, hogy a fajtájuk kihalt! Még hogy nem szüzek az oda járó csajok... szüzek azok, mint annak a rendje, pedig a legtöbbjüknek pont egy kiadós khm… hiányzik, de azok szerintem 16-17 éves korukra még egy jót sm*rolni, sem sm*roltak. Teszik-veszi magukat, hogy ők milyen ártatlan, vidám gyerekek, és mennyire meg vannak farok nélkül, de az arcukra kiül a mélységes elfojtás, látszik rajtuk, hogy valójában egy kiadós ny@lásra vannak kiéhezve, de a kis „csili-vili” szűzr*bik ezt persze tagadják. Na, pont az ilyenekből lesz a fiatalkori kiéletlen nemi ingerek miatt, házas nő korukra a legnagyobb k*rv@, Freud bácsi jól szórakozna rajtuk.
"Nem szüzek meg mindenhol vannak." Te is ilyen kis, hipokrita, Svetits-es mintapéldány lehetsz, azért remélem legalább m*sztizni szoktál. Bírom, hogy a XXI században ti még úgy álltok a sz*xhez, mintha megragadtatok volna a sötét középkorban.
Szóval ott hagytam pár év után a sulit, pedig imádtam őket szivatni a pajzán beszólásaimmal, a polgárpukkasztó öltözékemmel, és azzal, hogy hangosan nyomattam előttük Marilyn Manson-t. Micsoda riadt nyuszi szemekkel néztek, és hogy utálom őket, az Orbán fenekét nyaló, képmutató, neokonzervatív, katolikus iskolájukkal együtt. Igazán eltakarodhatna már végre a bagázsuk a világból.
Mikor átmentem a Tóth Árpádba abszolút kiteljesedtem végre. Összejöttem rastafari sráccal, és hatalmasakat kef*ltünk. Hát ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!