Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted kinek fogják ítélni...

Szerinted kinek fogják ítélni a gyereket?

Figyelt kérdés

"Véletlen" gyerek. Volt egy futó kalandom egy növel kb egy éve. Egy hónapig tartott nem akartam én tőle semmi komolyat. Mindig is egy cafkának tartottam csakhát jól néz ki meg jó az ágyban aztán kavartunk egy ideig. Hát tudjátok, hogy van ez. Voltunk párszor gumi nélkül is mert azt hazudta, hogy szed gyógyszert. De hát nem szedett. Tudom felelőtlen voltam. Elismerem, de visszacsinálni már nem tudom.

Na mindegy a lényeg:

- "Anyuka" 21 éves. Nincs bejelentett munkája. Szerintem mostanában prostiként dolgozik. Albérletről albérletre költözik. Drogozik és iszik. És hát szerintem örült. Egyszer késsel támadt rám. A gyereket nem látja el normálisan. 2 hónapos kislányt többször órákra magára hagy. Nem teszi tisztába időben. Stb, stb, stb.

- Apuka (ez lennék ugye én) 19 éves. Van bejelentett munkám, átlag fizetés duplájáról. Van házam és stabil hátterem. Nem iszok, nem drogozok. Viszont egyszer elvertem az "anyukát" amiről van látlelete és s rendőrségen is járt rinyálni miatta. Ez az az késes story.

Szerintetek a bíróság kinek fogja a gyereket ítélni?

2013. aug. 12. 18:36
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Na ide figyelj kis ember!

"Ja persze 19 évesen saját ház meg jó fizetés... álmaidban gyerekem"

Apámtól kaptam a házat. Problem?

A jó fizetésről meg annyit, hogy azt mondtam van bejelentett munkám és papíron keresem az átlag fizetés dupláját. A valóságban sokkal, de sokkal többet. De még azt is elmondom, hogy A8-as Audim van. Ezt is apámtól kaptam. Ezt ha gondolod szívesem meg is mutatom. Egy szavadba kerül és akár 10 Audi ajtaja is becsapódhat a házad előtt. De ha lehet Mercivel meg BMW-vel menni a bulira akkor több is:)

"A gyereket nem aklarod elismerni"

Lehet én vagyok a hülye, hogy csináltatok DNS tesztet mielőtt elismerem egy híresen repedtsarkú nő gyerekét. Biztos bennem van a hiba:)

"és megvered az anyát mégisa mit képzelsz ezek után..."

Ha így folytatja és nem gondoskodik tisztességen a gyerekemről a továbbiakban még meg is fogom verni!

"Amúgy ha rám emelsz kezet én nem csak fenyegetőztem volna azzal a késel hanem beléd is vágom."

Amúgy ha belém vágod a kést másnapra az egész családoddal együtt tepsin lesztek. Bizonyos körökben egy ilyen késen manővert nem viselnek jól a hozzátartozok és a barátok.

Mond neked valamit Vizoviczki László neve? Egy ideig apámék csicskása volt. Fater még Szlávy Bulcsúval együtt nagy megértésben tengette napjait Siófokon a Hungária szálló előtt kávézgatva.

Amúgy szerinted miért nem csücsülök 30 napos elzáráson mert elvertem azt a hibbant tyúkot?:)

Ha annyira emberkedni meg nagyszájúskodni akarsz akkor cseréljünk címet aztán megbeszéljük személyes. Csak mert nem veszem túl jó nevén ha egy senki betalál meg meghazudtol. Itt szájkaratéskodni meg olyan gyerekes.... Úgyhogy ha a továbbiakban szeretnél hozzám szólni privátban keress az elérhetőségeddel együtt.

2013. aug. 12. 20:59
 22/33 anonim ***** válasza:
nekem egy ismerősőmet el kéne verni. mit kértek érte?
2013. aug. 12. 21:04
 23/33 anonim ***** válasza:
65%
Ekkora arcot.... Ha valóban igy álltok anyagilag es az anyukat valóban nem érdekli a gyereke, akkor Megcsak bíróságra se kellett volna mennetek. Igy szívből remelem, hogy téged lecsuknak es el tiltanak a gyerektől, mindemellett jo magas tartasdij fizetésre köteleznek.
2013. aug. 12. 21:08
 24/33 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk az kimondottan gyerekes, hogy magadnak válaszolgarsz masik regrol :D :D :D
2013. aug. 12. 21:10
 25/33 anonim ***** válasza:
Apuci apuci apuci kicsi pici fiacskája....
2013. aug. 12. 21:41
 26/33 anonim ***** válasza:
28%
QSSS!!!
2013. aug. 12. 21:42
 27/33 anonim ***** válasza:
Szerencséd, hogy van pénzed -legalább almodban- mert eszed az semmi.
2013. aug. 13. 08:09
 28/33 anonim ***** válasza:
Hát, nagyon remélem hogy EGYIKŐTÖKNEK se fogják ítélni a gyereket mert gusztustalanul viselkedtek mindketten, szülőhöz nem méltó amit műveltek, sokkal jobb helye lenne nevelőszülőknél.
2013. aug. 13. 11:00
 29/33 anonim ***** válasza:

vigyáz mert amit másnak kivánsz azt könnyen megkaphatod sorsként.

a végén téged is nevelőszülőkre bizznak.

2013. aug. 13. 11:05
 30/33 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg egyikőtök sem fogja megkapni a gyereket!
2013. aug. 13. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!