Szerinted kinek fogják ítélni a gyereket?
"Véletlen" gyerek. Volt egy futó kalandom egy növel kb egy éve. Egy hónapig tartott nem akartam én tőle semmi komolyat. Mindig is egy cafkának tartottam csakhát jól néz ki meg jó az ágyban aztán kavartunk egy ideig. Hát tudjátok, hogy van ez. Voltunk párszor gumi nélkül is mert azt hazudta, hogy szed gyógyszert. De hát nem szedett. Tudom felelőtlen voltam. Elismerem, de visszacsinálni már nem tudom.
Na mindegy a lényeg:
- "Anyuka" 21 éves. Nincs bejelentett munkája. Szerintem mostanában prostiként dolgozik. Albérletről albérletre költözik. Drogozik és iszik. És hát szerintem örült. Egyszer késsel támadt rám. A gyereket nem látja el normálisan. 2 hónapos kislányt többször órákra magára hagy. Nem teszi tisztába időben. Stb, stb, stb.
- Apuka (ez lennék ugye én) 19 éves. Van bejelentett munkám, átlag fizetés duplájáról. Van házam és stabil hátterem. Nem iszok, nem drogozok. Viszont egyszer elvertem az "anyukát" amiről van látlelete és s rendőrségen is járt rinyálni miatta. Ez az az késes story.
Szerintetek a bíróság kinek fogja a gyereket ítélni?
Tehat tulajdonkeppen o mondhatja, hogy te kezdted es o csak jogos onvedelembol cselekedett.
Mellesleg apasagi nyilatkozat van?
Apasági nyilatkozat még nincs.
De DNS teszt már volt. Nyilván ez volt az első.
Enyém a gyerek, úgyhogy ez már részlet kérdés.
vagyis első az hogy a nevére vegye? én kérdezek.
és még milyen teendői vannak?
a biró egy nő aki visszaugatott a férjének de az nem hagyta.
s kidobta a pasit most meg az össes férfin próbál bosszutállni azért hogy nm hódólt be.
és a kákán is csomót keres.
nincs jelentősége de jelentőséget ad neki.
Ja persze 19 évesen saját ház meg jó fizetés... álmaidban gyerekem
A gyereket nem aklarod elismerni és megvered az anyát mégisa mit képzelsz ezek után...
Amúgy ha rám emelsz kezet én nem csak fenyegetőztem volna azzal a késel hanem beléd is vágom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!