Reménytelen a helyzetünk. Mi lehet a kiút?
Figyelt kérdés
26 éves húgom alkoholista. Eddig nagyon jó volt a viszony kettőnk között, sőt a legfontosabbak voltunk egymás életében. De úgy érzem a pia kettőnk közé állt. Nem oktatom ki, nem hánytorgatok, sajnos tétlenül nézem, ahogy egyre lejjebb süllyed. Vádaskodni kezdett, nem bízik meg bennem mióta egyszer beolvastam neki. Nem tudom mihez kezdjek, sajnos szüleink már rég nem élnek, barátait elmarta maga mellől. Úgy érzem egyedül kevés vagyok. Ráadásul a munkám is elvesztettem egy betegségem miatt. Én 29 éves vagyok. Együtt élünk. Van kiút? :(2009. okt. 26. 18:17
11/12 anonim válasza:
erőszakkal senkit se lehet bevinni sehová, mivel sérti az egyén érdekeit. Ezt csak beleegyezéssel lehet, mivel a hugod már nagykorú. Amikor józan, próbálhatsz beszélni vele erről, de én azt mondom több eredményt érhetsz el, ha akkor beszélsz vele, amikor ittas. Ilyenkor ugyanis érzékenyebb az ember, tehát hamarabb tudsz hatni rá, ha ügyesen kevered a kártyákat...
(szociális munkás tanuló)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. okt. 26. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!