Reménytelen a helyzetünk. Mi lehet a kiút?
Nagyon sajnállak titeket! Sajnos a hugod el KELL vinni elvonóra...Ez az egy esély.Ő is,és te is jól jársz.A húgod az életével játszik.Szerintem józan állapotban beszélj velem,mondd el neki hogy nagyon szereted,és hogy aggódsz érte,és ha így folytatja,meghal.Menjen elvonóra,kisérd el,támogasd amiben csak lehet! Nem lehetetlen helyzet,de nem is könnyű.Elvonóra van szüksége,különben tönkre teszi magát.Segíts rajta!
Sok sikert!
Szia!
Elvonó a megoldás. De ne ilyen drogosokat meg ilyeneket kezelő helyre vidd, hanem vannak keresztény/keresztén "elvonók".(pl.a reformátusoknál biztos hogy van) Itt nem fontos, hogy hisz-e Istenben vagy nem, hanem az a lényeg hogy a hit erejével leszoktassák. Mellékhatása lehet, hogy Istenfélő lesz....de ez a legkevesebb.
biztosan van kiút,de ehhez a húgodnak kell először is saját magának bevallania,hogy ő alkoholista.amíg ezt őszintén meg nem teszi,sajnos hiába teszel bármit is.sajnos azoknak akik isznak nem tudod megmagyarázni,hogy ez nem helyes,változtasson.Miért jutott ide?
nekem anyukám is alkoholista volt,sajnos én 12-14 éves korom között próbáltam segíteni,de nem tudtam,soha nem engedte,hogy segítsek,15 éves voltam mikor meghalt.
semmiképp nem szabad elengedned őt,akkor sem ha már nem bírod,valahogy ki kell rángatni ebből az állapotból mielőtt....
Első vagyok.Az most mellékes,hogy milyen tulajdonságai vannak.Hogy pl. erőszakos vagy mi.Akkor is el kell vinni,ha máshogy nem,akkor beülteted a kocsiba,bezárod az ajtókat,és elviszed! Nem szabad,hogy így maradjon.Hálás lesz még neked a húgod! De KITARTÁS! Mindenképp vidd el elvonóra.
Sok iskert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!