Téged hogyan fegyelmeztek a szüleid gyerekkorodban?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 15:13
21/26 anonim válasza:
Ordítással. Néha kaptam fejbeverést, de nálunk a lelki terrror ment igazán. De csak az apámtól, anyám nem védett de nem is élt ezekkel a módszerekkel.
22/26 anonim válasza:
Hát az attól függ, mit műveltem. Kisebb dolgokért csak rámszóltak, illetve, ha valamit nem csináltam meg, amit kellett volna, akkor anyukám kb fél órás szónoklatot tartott. Apukám egyszer leordította a fejemet, aztán nyugi volt, szóval jobban örültem, ha ő ment szülőire :) Durvább dolgokért kiskoromban volt, hogy a seggemre csaptak, meg apámtól kaptam már nagyobb pofont is, amit szerintem nem nevelési célzattal adott, hanem azért, mert már sík ideg volt (pedig nem én bosszantottam fel, az már csak az utolsó csepp volt a pohárban). Mondjuk azért igazából nem sokszor emeltek rám kezet. Nagyobb koromban olyanok voltak főleg, hogy tévétől eltiltás meg ilyenek.
23/26 anonim válasza:
Mi mindig mindent értelmesen megbeszéltünk, soha nem volt büntetés, pofozás.
24/26 anonim válasza:
Mikor szijjal, mikor vesszővel, mikor karoval, de üttek. Most én ütöm őket. Komoly
25/26 anonim válasza:
hát mivel én egy nagyon rossz gyerek voltam,nálam a szép szó nem használt, ezért drága jó édesanyám mindennel utott ami csak a kezébe kerult.....
ezért is lett belolem ilyen szép szál emberke....
máskulonben hajléktalan drogos lennék valószínuleg....
26/26 anonim válasza:
Anyu:fakanál,hajamat megtépte,bezárt a szobába 3-4évesen.
Apu:erős,férfias pofonok,rugdosás.
Az a legdurvább az egészben,hogy most már letagadják.
Én,pedig tudom,hogy így volt.
A legrosszabb a szobába bezárás volt,még mindig rosszul leszek,ha eszembejut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!