Téged hogyan fegyelmeztek a szüleid gyerekkorodban?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 15:13
1/26 anonim válasza:
rám szóltak. nagyon ritkán előfordul elfenekelés. De soha nem kaptam pl. pofont, szíjjal nem vertek meg, nem beszéltek velem trágárul
2/26 anonim válasza:
Nem nagyon kellett. Értelmesen elmagyarázták, hogy mit miért szabad, miért nem szabad, miért kell, miért tilos. És láss csodákat, megértettem.
Ha nagy néha rossz fát tettem a tűzre, akkor szóban fegyelmeztek. Érzékeny kisgyerek voltam, életem egy-két pofonján csak nevettem, de ha megszidtak, elsírtam magam.
4/26 anonim válasza:
Anyám kergetett a fakanállal, de mindig csak annyira hogy véletlenül se érjen utol :D
5/26 anonim válasza:
Én életemben összvissz 2 pofont kaptam, egyet apámtól, egyet anyámtól. Szóval nálunk ez nem volt szokás. Elég szigorúak voltak, és bár berzenkedtem, soha nem szálltam velük szembe. Fogalmam sincs, hogy csinálták.
6/26 anonim válasza:
Megmondjék mi rossz,mi jó.Nincs visszabeszélés különben pofon(kicsi)
7/26 anonim válasza:
Annyit kaptam csoda hogy élek..
8/26 anonim válasza:
Rámszóltak, megbeszélték velem mit miért nem lehet. Azt nem tudom hogy elsőre-e de megértettem, mert nem kaptam verést. Anya azt mondja jó gyerek voltam.
9/26 anonim válasza:
Nagyon ritkán kaptam ki, de olyan 6-7 éves lehettem, amikor elfelejtettem suli után hazamenni. Anyám eltört rajtam egy fakanalat. Kb. ezidőtájt volt az is hogy a nevelőapám részegen úgy elvert, hogy nem tudtam a földről felkelni. Minnél jobban sírtam anyu után, annál jobban vert.
10/26 anonim válasza:
Én nagyon rossz voltam, gyakran megvertek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!