Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Figyelt kérdés

beszeretnék menni a westenbe de anyuék még nem engednek a bnömmel..(N)(bocsi a helyesírási hibákért de most nincs kedvem arra is figyeli:P) szal--> mondom anyuéknak hg beszeretnék menni az 5 magatartású 8.os bnömmel.. és mondja hg ö még nem tartja jonak meg hg metrozni kell busszozni..:S

pedig eu parkba is voltam de westenbe még soha.:S és sztem ez ciki.:S meg mondja hg félt meg minden.:S jó én elhiszem:S de hát nem megyek sűrün sőőt..:P eu parkot is mig "kiharcoltam":S áhh szőrnyü volt.:S

szoval nem tudom hg hg magyarázzam meg b.nömnek hg öt 8.os létére elengedik engem meg nem.:s joo tudom nem minden a kor( am 9.-es vagyok:P)

ti is ugy gondoljátok hg nem kéne mennem avgy miiij?:S azért ez kicsit ciki a barátaim elött.:S jo mondjuk álltalába ha anyu nem enged akk mkitalálok vmit hg enekm nincs kedvem elmenni vagy vmi.:S

bocsi hg regényt irtam...de azért vmi választ irjatok.:P

2009. okt. 24. 17:42
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
egy netes csevegő program
2009. okt. 25. 08:15
 42/50 anonim ***** válasza:
77%
Öhm örülj neki hogy nem enged el.Ezt most nem ellened irom,csak tapasztalat.Két fiatal lány.Nagyon sok nem magyar,színesbőrű(nem vagyok rasszista!)Beszólogatnak és ha ugy tartja kedvük simán beetetnek valamivel és már kész is a baj.Engem anyu elengedett mindig,és most azt mondom bár ne tette volna.:(
2009. okt. 25. 09:14
 43/50 anonim ***** válasza:
Előző! Hol a francba etettek be téged, a Westend City Center bevásárlóközpontban? Szerintem még életedben nem jártál ott, azt se tudod, mi az! Beszólni meg az utcán is tudnak nekik, akkor az utcára se lépjenek ki? Egyébként a Westendben nincs több néger, mint bárhol máshol, és ennek semmi jelentősége nincs.
2009. okt. 25. 10:27
 44/50 A kérdező kommentje:

hát nem tudom.:P majdcsak lesz valahogy:P mondjuk ma voltam itt a közelben anyuval vásárolni szal kiengesztelt 1-2 dologgal.xĐ

mehetek majd még annyit...(persze ha lesz pénzem.:P) köszi a válaszokat

2009. okt. 25. 11:05
 45/50 anonim ***** válasza:
66%
Annyi szefos jár ide komolyan mondom... A westendről van szó ahol millió ember van, biztonsági őrök plusz még kamerák is... Az utcán nagyobb veszélybe lennél. Én egy icikepicke kis faluból kerültem fel 14 évesen budapestre úgy hogy nem volt ott anyuci se apuci. Nem értem mért olyan nagy ügy a westendbe való elengedés. Szerintem mindenki szeret nézelődni és vásárolni, nem értem miért ne lehetne oda elmenni. Metróznod úgyis meg kell tanulnod. Próbálj velük leülni és észérveket felsorolni.
2009. okt. 25. 13:08
 46/50 anonim ***** válasza:
51%
Anyukád döntései ennyi idős korban el kell fogadnod! Ha tetszik, ha nem!
2009. okt. 25. 13:48
 47/50 anonim ***** válasza:
09:14-es, miért rossz útra tértél?
2009. okt. 25. 14:27
 48/50 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2010. márc. 23. 07:34
 49/50 anonim ***** válasza:
52%

09:14 es vagyok

Ahha,beleültem egy Aids-es tűbe xD

amin még pluszba olyan manipulátor volt,hogy azóta prosti vagyok a 6-oson:D

remélem azóta elmentél a westendbe:DDD

semmi nem történhet ott amúgy,de jó a humorotok:D

Igaz nem írtam oda,hogy vicc volt:D

De van aki már egyből leolt:D

Na mindegy nem baj:D

Mennem kell melózni:D xD

2010. ápr. 2. 08:28
 50/50 A kérdező kommentje:
oo még vicc:D am azóta voltam..:D nem volt semmi extra:D
2010. ápr. 2. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!