Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Figyelt kérdés

beszeretnék menni a westenbe de anyuék még nem engednek a bnömmel..(N)(bocsi a helyesírási hibákért de most nincs kedvem arra is figyeli:P) szal--> mondom anyuéknak hg beszeretnék menni az 5 magatartású 8.os bnömmel.. és mondja hg ö még nem tartja jonak meg hg metrozni kell busszozni..:S

pedig eu parkba is voltam de westenbe még soha.:S és sztem ez ciki.:S meg mondja hg félt meg minden.:S jó én elhiszem:S de hát nem megyek sűrün sőőt..:P eu parkot is mig "kiharcoltam":S áhh szőrnyü volt.:S

szoval nem tudom hg hg magyarázzam meg b.nömnek hg öt 8.os létére elengedik engem meg nem.:s joo tudom nem minden a kor( am 9.-es vagyok:P)

ti is ugy gondoljátok hg nem kéne mennem avgy miiij?:S azért ez kicsit ciki a barátaim elött.:S jo mondjuk álltalába ha anyu nem enged akk mkitalálok vmit hg enekm nincs kedvem elmenni vagy vmi.:S

bocsi hg regényt irtam...de azért vmi választ irjatok.:P

2009. okt. 24. 17:42
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
vagyis mennék el^^
2009. okt. 24. 18:56
 22/50 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi lány, mindenek előtt nyugodj meg egy kicsit.

Én még nem vagyok anya, de voltam annyi idős, mint te.

A Westend egy bevásárlóközpont Budapest belvárosában, ezt gondolom mindenki tudja. Napközben nem is nagyon vannak problémák, este viszont én se engednélek, hacsak nem többen (2-nél többen, mondjuk 5-10 fő) társasággal mennél, akiket ismerek, és megbízom bennük, hogy épségben hazaérsz. Estefelé ugyanis - akármennyire is nem problémás nappal - tényleg egy problémás környék a Westend, és nem 2 fiatal lánynak való.

Nem tudom, te mikor, mely napszakban szeretnél menni, ha nappal se enged, és hazaérnél estére, akkor nem értem, ha az estéről van szó, akkor nagyon is értem az anyukádat.

Igyekeztem nem kötözködni, és remélem, kicsit megnyugszol.

2009. okt. 24. 19:03
 23/50 A kérdező kommentje:

am olyan 1-2 fele mennénk és LEGKÉSŐBB 5re itthon lennék..:P

meg vagyok nyugodva hidd el.:D csak tudod azért idegesit hg többit mér engedik el aztán engem meg miért nem.:S:D nah mindegy majd megdumálom vele valahogy.:S Ő se volt soha szerintem azért is beszélnek igy apuval.:S multkor hivott egy fiju meg lányok is mennyünk egy ijen "apro" szorakozo helyre 10ig.:P mentem volna ... ajh és mondták is hg elkisének vmeddig meg mit tudom.. de sztem haza is kisértek volna ha nagyon akarom... de már egyböl lemondtam a csávonak mert tudtam hogy anyu nem enged el.. aztán mikor mondtam neki hg mentem volna de lemondtam akk még felvolt háborodva hg jo hogy nem hajali 2-3 kor mentem volna.:S

2009. okt. 24. 19:09
 24/50 A kérdező kommentje:
de azért kiemelném hg ez nem egy olyan discos szorakozó hely hanem bolingozni meg billiárdozni lehet... neeem kocsmaaa hanem ilyen normális hely:P
2009. okt. 24. 19:13
 25/50 anonim ***** válasza:
68%

Szia!Azt hiszem,teljesen jogos,hogy anyukád félt,engem is féltettek,pedig akkor azért nem volt ennyire eldurvulva a világ,mint most.

A ciki az,ha a barátnőd nem érti meg,hogy nem engednek a szüleid és ezért cikiz esetleg.Akkor nem igazi barátnő.

A legjobb,ha nem erősködsz,mert az csak ellenállást vált ki,esetleg megkéritek valakinek a szülőjét,hogy kisérjen el benneteket(nem muszáj egyfelé mászkálni elég nagy a Westend)

De szerintem ennyi idősen az a legjobb,hogy ha megbeszéled,hogy a barátnőid jöhessenek dumálni.Otthon is lehet tök jókat hülyülni.

Szerintem kár hazudni,ha nem engednek,ha igaz barátok,akkor megértik,ha nem akkor úgyis lecserélendők!

2009. okt. 24. 20:03
 26/50 A kérdező kommentje:
igazad van =/ de am nem szólna bnöm érte semmit=P
2009. okt. 24. 20:05
 27/50 anonim ***** válasza:
89%

Azért 10-ig még ne maradozz ki éjszaka, azzal még ráérsz, még akkor is, ha bowling meg biliárd, és azt is azért nagyobb csapatban ajánlom, mert egyrészt úgy biztonságosabb, másrészt meg úgy nagyobb élmény, és olcsóbban is kijöttök fejenként leosztva (én kb. 10 fős baráti társasággal jártam párszor biliárdozni, 16-18 éves korom között, és voltak huszonévesek is a csapatban).

A napközbeni eljárkáláshoz pedig (azon túl, hogy otthon legyél anyukád fél keze és tanulj jól) azt javaslom, hogy menjetek el anyukáddal is, hogy lássa, hova szeretnél menni, napközben azért nagyon kevés a veszélyes hely Budapesten, és a Westend napközben egy nyugis bevásárlóközpont, igaz, nem a legolcsóbb, de vannak jó cuccok jó áron.

2009. okt. 24. 20:10
 28/50 anonim ***** válasza:
65%

Mekkora sötét hozzászólások voltak az elején.

Voltatok már valaha a Westendben?

Az egy teljesen holtátlagos bevásárlóközpont!

Hol vannak ott drogosok és pedofilok? Betegek!

2009. okt. 24. 21:08
 29/50 A kérdező kommentje:

kösszi hg vannak akik azért bevédenek.xĐ

és tényleg nem anyut akartam "bemocskolni" ahogy az egyik válaszolo irta:S

2009. okt. 24. 21:42
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád félt, azért nem enged. Ha nappal ketten mentek a barátnőddel és esetleg anyukád is megy veletek, nem lesz baj. (Amúgy egy 14 és fél éves lány már tud közlekedni a városban, ezt a kifogását ne fogadd el :P )
2009. okt. 24. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!