Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Figyelt kérdés

beszeretnék menni a westenbe de anyuék még nem engednek a bnömmel..(N)(bocsi a helyesírási hibákért de most nincs kedvem arra is figyeli:P) szal--> mondom anyuéknak hg beszeretnék menni az 5 magatartású 8.os bnömmel.. és mondja hg ö még nem tartja jonak meg hg metrozni kell busszozni..:S

pedig eu parkba is voltam de westenbe még soha.:S és sztem ez ciki.:S meg mondja hg félt meg minden.:S jó én elhiszem:S de hát nem megyek sűrün sőőt..:P eu parkot is mig "kiharcoltam":S áhh szőrnyü volt.:S

szoval nem tudom hg hg magyarázzam meg b.nömnek hg öt 8.os létére elengedik engem meg nem.:s joo tudom nem minden a kor( am 9.-es vagyok:P)

ti is ugy gondoljátok hg nem kéne mennem avgy miiij?:S azért ez kicsit ciki a barátaim elött.:S jo mondjuk álltalába ha anyu nem enged akk mkitalálok vmit hg enekm nincs kedvem elmenni vagy vmi.:S

bocsi hg regényt irtam...de azért vmi választ irjatok.:P

2009. okt. 24. 17:42
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
77%
büszke lehetsz magadra, hogy ennnyi idősen a plázázás az életcélod. inkább tanulj meg helyesen írni, azzal lehet többre mész az életben...
2009. okt. 24. 17:53
 2/50 anonim ***** válasza:
70%

Kedves Kérdező!

Én egy anyuka vagyok és teljesen egyetértek anyukáddal : a Westendben nem kellene 2 kislánynak sétálgatnia!!!

Olyan gyanús alakok gyűjtőhelye, hogy én sem lennék nyugodt, ha a lányom itt sétálgatna.

(Én még felnőtt létemre is igyekszem elkerülni ezt a helyet, legalábbis figyelek a gyanús alakokra, hogy távol tartsam magam.)

Az, hogy valakinek az iskolában 5-ös a magatartása, még nem sokat számít a Westendben, ahol drogosok és mindenféle bűnöző ember összegyűlik...

Örülj neki, hogy a te anyukád figyel rád, és bármilyen kellemetlen most, azért majd pár év múlva hálás leszel, hogy nem enged el mindenhová!

(A barátnőd szülei biztosan nem annyira gondosak, nem minden gyerekre egyformán vigyáznak a szülei.)

Egyáltalán ne szégyelld, hogy téged ilyen helyre nem engednek el, inkább próbáld a barátnődet is lebeszélni erről a "kirándulásról", nehogy eszébe jusson egyedül elmenni!!!

Próbálj más barátokat találni magadnak, akiknek nem az a fő programjuk, hogy bevásárlóközpontokban sétálgatnak!

2009. okt. 24. 17:56
 3/50 anonim ***** válasza:
90%
Miért ez a legfontosabb? És miért lenne ciki hogy nem voltál még a Westendben? Ki a sz@rt érdekel? Ne sokkolj már ilyen dedós hülyeségekkel. Ha anyukád nem enged el, valószínű jó oka van rá. 14 évesen én a sarki közérten kívül sehová nem mentem. És? Nem lázadtam, volt mivel elfoglalnom magam. Szedd elő a nyelvtan könyvedet inkább. Az a ciki hogy így viselkedsz, és ilyenen agyalsz.
2009. okt. 24. 18:01
 4/50 anonim ***** válasza:
90%
Ha ennyire megerőltető a helyesírásodra figyelni, akkor elhiszem, hogy még fiatalnak tart ehhez is..
2009. okt. 24. 18:02
 5/50 A kérdező kommentje:
ha lehetne akk a kérdése válaszoljatok.. és ne kötöszködjetek... ha kérhetem;)
2009. okt. 24. 18:05
 6/50 A kérdező kommentje:

lehet igazad van=/ /második aki irta/

de szerintem te is voltál fiatal.szal tudod milyen érzéés:P

de azért köszi hg ilyen normálisan leirtad:P

2009. okt. 24. 18:08
 7/50 anonim ***** válasza:
81%
KötöSZködjetek? Fuck! Inkább még tanulgass, rád fér. Bár szerintem már plázap.icsa vagy, majd fél év múlva jól megk.rnak.
2009. okt. 24. 18:09
 8/50 A kérdező kommentje:

nem tudom mért kell így beszélned:S:S siettem azért írtam sz-vel.:S

pláza p*csa vagyok meg hogy majd jól megk.urnak.:S azért tudjad már hogy ez milyen oldal.:S és nem arról kértem a véleményed hogy hogyan kell helyesen írni.:S

amúgy meg szerintem az a szánalmas hogy ilyen ronda szavakat használsz.normálisan is meglehetett volna írni hogy Z-vel írják..(nem mintha nem tudnám) de ha van benned annyi akkor nem a helyesírásomba kötsz bele.. na jó van én nem akarok veszekedni...

2009. okt. 24. 18:15
 9/50 A kérdező kommentje:
ha nem is ismersz akkor nem tudom hogy állíthatsz ki rólam ilyen véleményt.:S
2009. okt. 24. 18:16
 10/50 anonim ***** válasza:
80%
szerintem te ilyen válaszra vársz: anyukád nagyon igazságtalan! az enyém is elengedett, bár a dílerek megszúrtak, meg a pedofilok is meg.dugtak, de vettünk egy ari kis szoknyát, meg egy övet. Bár az öv vastagabb volt mint a szoknya, ugyhogy nem tudom együtt viselni, csak ha rajtam van az új cipőm, 23 centis törpesarkú. Lógj meg, mert anyukád nagyon igazságtalan! Attól hogy valakinek 5-ös a magatartása, a dillerekkel és pedofilokkal szemben is biztos nagyon számít! És hogy neked mondjuk 3-as a matekod, 2-es a nyelvtanod az nem számít, sőt, tavalyi évhez javítottál is! Szerintem ez nagyon jó, mint az is, hog 14 évesen leszoktál a cigiről, mert már öreg vagy hozzá. Nagyon jó döntés! Ja és a születendő gyerekednek mi lesz a neve?
2009. okt. 24. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!