Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Figyelt kérdés

beszeretnék menni a westenbe de anyuék még nem engednek a bnömmel..(N)(bocsi a helyesírási hibákért de most nincs kedvem arra is figyeli:P) szal--> mondom anyuéknak hg beszeretnék menni az 5 magatartású 8.os bnömmel.. és mondja hg ö még nem tartja jonak meg hg metrozni kell busszozni..:S

pedig eu parkba is voltam de westenbe még soha.:S és sztem ez ciki.:S meg mondja hg félt meg minden.:S jó én elhiszem:S de hát nem megyek sűrün sőőt..:P eu parkot is mig "kiharcoltam":S áhh szőrnyü volt.:S

szoval nem tudom hg hg magyarázzam meg b.nömnek hg öt 8.os létére elengedik engem meg nem.:s joo tudom nem minden a kor( am 9.-es vagyok:P)

ti is ugy gondoljátok hg nem kéne mennem avgy miiij?:S azért ez kicsit ciki a barátaim elött.:S jo mondjuk álltalába ha anyu nem enged akk mkitalálok vmit hg enekm nincs kedvem elmenni vagy vmi.:S

bocsi hg regényt irtam...de azért vmi választ irjatok.:P

2009. okt. 24. 17:42
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
78%

Már vagy 4-5 éve elkészült a Westend, mielőtt először bementem volna. Nem bírom a mesterséges levegőjét, nyomasztó az egész.

Miért akarsz amúgy odamenni?

2009. okt. 24. 18:33
 12/50 A kérdező kommentje:

amúgy írtam egy ilyen kommentet is úgy mellesleg.:S

A kérdező kommentje:

lehet igazad van=/ /második aki irta/

de szerintem te is voltál fiatal.szal tudod milyen érzéés:P

de azért köszi hogy ilyen normálisan leírtad:P

és nem azt várom hogy azt írják hogy igazságtalan az anyám.:S

én azt is elfogadom ha azt írják hogy anyunak van igaza:S

csak gondoltam hogy megkérdezek másokat is hogy ők hogy gondolják.:S

de látom te csak okoskodni jössz ide.:S

2009. okt. 24. 18:35
 13/50 anonim ***** válasza:
75%

Egyszerűen mélységesen megdöbbentő, hogy milyen stílust engednek meg maguknak a válaszolók! Senki nem mondta, hogy ez a kérdező életcélja, meg hogy plázacica. A Westend egy bevásárlóközpont, ahol normális átlagemberek sétálgatnak, üzleteket nézegetnek, mint mondjuk a Nagykörúton, nem pedig bűntanya. Semmiféle veszély nem leselkedik a kérdezőre. Anyukádat én se értem meg, pláne hogy még a metrózástól is félt, túlzásba viszi. Egy 9. osztályosnak már magabiztosan kell közlekednie a fővárosban. Kérd meg a barátnőd anyukáját, hogy beszéljen vele és ne estére menjetek, hanem reggel. Vagy jöjjön el veletek anyukád is, mert szerintem még ő se járt ott életében sem, különben nem óvna ennyire egy teljesen hétköznapi bevásárlóközponttól.

tinilány anyukája, gimnáziumi tanár

2009. okt. 24. 18:37
 14/50 anonim ***** válasza:
73%

Ne bántsátok már! Atyaég...milyen idióták járnak ide...:S

Kedves kérdező,ne is hallgass rájuk,szerintük aki a Westendbe jár,mind plázapics@...ez hülyeség! Énis szeretek ott sétálgatni,meg vásárolni,és érdekes,még nem késeltek meg,nem erőszakoltak meg és raboltak ki!! Nem tom mit parázik itt mindenki! az alja nép az aluljáróban van,ha fent mész be a főbejáraton,nem is találkozol velük,bent meg nincsenek ilyen részeg hajléktalanok. teljesen normális hely. ugyanolyan pláza mint a többi. És megértem a kérdezőt,hogy el akar menni,amikor még én sem voltam,majd megevett a fene hogy milyen lehet! És nagyon tetszett. Szóval próbálj beszélni anyukáddal hogy nem olyan rémes mint hiszi.Íha kell,menjetek el együtt először,aztán legközelebb már mehetsz a barátnőiddel is. Biztos megengedi,ha meg félt,vigyetek egy fiú osztálytársat/tesót is hogy megnyugodjon.

2009. okt. 24. 18:37
 15/50 A kérdező kommentje:

18:33-asnak ---> hogy miért mennék oda?

hát azért is hogy dumáljunk a barátnőmmel meg akarok vásárolni 1-2 ruhát is..:P de csak ilyen olcsóbb darabokat.:S(ha kapok)(meg sztem beülnénk a mekibe is) meg hát mivel ugye soha nem voltam ezért voonzzz=P

2009. okt. 24. 18:38
 16/50 anonim ***** válasza:
76%
18:28-as nagyon jóóóóó :)))))))
2009. okt. 24. 18:39
 17/50 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat=) am igen anyu se volt még.xĐ meg azt mondják hg messze van pedig csak határ utig busszal onnan meg nyugatiig metroo:P
2009. okt. 24. 18:41
 18/50 anonim ***** válasza:
67%

:S, :P.... Ez mondanivaló?

Ha tudnál helyesen írni, nem kéne rá figyelned írás közben.

Anyukád jól teszi, hogy nem enged el, és ez abszolút nem ciki. Majd később rájössz Te is, hogy a plázákban való mászkálás sok minden, de éppenséggel nem program.

2009. okt. 24. 18:48
 19/50 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem egyesek else olvassák a kérdést ,csak ide járnak kötöszködni, beszólogatni.ÉS miért ? Talán mert az életben nem tudnak érvényesülni.Kb 10 válaszoló a helyesíráson lovagol, de nem mintha ők tudnának írni és sztem nem abból kéne a legnagyobb problémát csinálni, hogy valaki, hogy ír egy közösségi portálon, ahol mindenki a szavak tömörítésére törekszik.

ÉS a válaszolónak hát még sose voltam ott, szal nem tom, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem enged el, de ti biztos tudjátok :)

2009. okt. 24. 18:49
 20/50 A kérdező kommentje:

anyu meg apu még mindig ellenkeznek:S szal kéne valami duma.:S hogy engedjenek el.:S

am meg azért irtam hg ötös magatartású lány.. hogy enm egy riheronggyal megyek el.:S

2009. okt. 24. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!