Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Anyu. Mit csináljak? 14,5/L

Figyelt kérdés

beszeretnék menni a westenbe de anyuék még nem engednek a bnömmel..(N)(bocsi a helyesírási hibákért de most nincs kedvem arra is figyeli:P) szal--> mondom anyuéknak hg beszeretnék menni az 5 magatartású 8.os bnömmel.. és mondja hg ö még nem tartja jonak meg hg metrozni kell busszozni..:S

pedig eu parkba is voltam de westenbe még soha.:S és sztem ez ciki.:S meg mondja hg félt meg minden.:S jó én elhiszem:S de hát nem megyek sűrün sőőt..:P eu parkot is mig "kiharcoltam":S áhh szőrnyü volt.:S

szoval nem tudom hg hg magyarázzam meg b.nömnek hg öt 8.os létére elengedik engem meg nem.:s joo tudom nem minden a kor( am 9.-es vagyok:P)

ti is ugy gondoljátok hg nem kéne mennem avgy miiij?:S azért ez kicsit ciki a barátaim elött.:S jo mondjuk álltalába ha anyu nem enged akk mkitalálok vmit hg enekm nincs kedvem elmenni vagy vmi.:S

bocsi hg regényt irtam...de azért vmi választ irjatok.:P

2009. okt. 24. 17:42
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
hehh XD oké kösszi(K)
2009. okt. 24. 22:03
 32/50 anonim ***** válasza:
68%
Várjatok még ne menjetek el! Mondja már el valaki , mi az a Westenbe? Légyszi! 14 csajszi
2009. okt. 24. 22:15
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Westend City Center - htalmas bevásárlóközpont a Nyugati térnél
2009. okt. 24. 22:18
 34/50 A kérdező kommentje:
ahj:D westend az egy bevsárlo központ.:D plázza magyarul.:D drága üzletekkel van benne mozi koriizni is lehet.:D meg minden.:D new yorker,retro boltok meg ilyenek máshogy nem tudom elmondani.:D
2009. okt. 24. 22:19
 35/50 anonim válasza:
79%

jesszuuuussoom! nem irigyellek!:S én nem pesti lakos vagyok, 250km-re lakom Pesttől, de engem már elengedtek 14 évesen barátnőkkel... ez durva kicsit.. mitől tart az anyukád? jézusom!:O

na mind1.. nem tudok mit hozzáfűzni a kérdésedhez, bocsi:S

2009. okt. 24. 22:32
 36/50 anonim ***** válasza:
68%
Most már beugrott, de még nem világos, hogy akkor miért nem engednek el? Nem olyan "rossz" hely és még valami bocs a hulye kérdésem miatt , de minek írtad minden válasz után, hogy D ? Légyszi válaszolj, tapasztalatlan csajszi vagyok!
2009. okt. 24. 23:00
 37/50 A kérdező kommentje:
ezek ilyen szmájlik.:D a kettöspont a szeme a dé meg a szája.XD nem szoktál msnezni?:D
2009. okt. 24. 23:06
 38/50 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem is tudom ill. izé nincs is kivel, ill. van , de nem jo, áá zavarban vagyok :-) Jol írtam ?
2009. okt. 24. 23:11
 39/50 anonim ***** válasza:
54%
Ill. mi az msnezni? Tudom idiota vagyok, de egyszer el kell kezdenem. Mégegyszer bocsi!! :-D
2009. okt. 24. 23:14
 40/50 anonim ***** válasza:
59%
Légyszi válaszolj utoljára!!! Kérlek!:-(
2009. okt. 24. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!