Szerintetek normális az a nő aki így áll hozzá a dolgokhoz 21 évesen?
A következőket mondta:
"Egyszer élünk,nem fecsérlem az időmet gyerekekre,mert nem is szeretem őket és ki akarná egy gyerekkel otthon ülve a férjét várni a munkából,inkább elmegyek szórakozni,világot látni."
Ezt azútán mondta,kedves barátnőm miután megkérdeztem,hogy hány évesen szeretne családot alapítani. Változhat még a véleménye e-téren,vagy hagyjam annyiban a dolgot?
Talán igen talán nem ezt még nem lehet tudni. Egyelőrre ne veszegest a témát. Talán rájön magától egy pár év múlva hogy mekkora butaságokat mondot annak idején. Nem kell már most gyereket szülnie még nagyon fiatal. De ha minden igaz akkor benne is felfognak támadni az anyai ösztönök. Majd egyszer.
Semmi képp ne erőltesd!
1.Nem vagyok papucs.
2.A barátnőm nem buta,ha az lenne nem lennék vele.
Már tisztáztuk a dolgokat,viszont téged sajnállak amiért van idód ennyit okoskodni a semmiről,igen valószínűleg egy otthon ülős elnyomott nő vagy. További idióta válaszaidra nem vagyok hajlandó válaszolni,amúgy meg arról ne is beszéljünk: nagyon sok buta,sötét nő válall gyereket,ráadásul oda ahova nem kellene.
Nem minden fekete meg fehér,ahogy azt leírtad
"az okos nők nem néznek ki jól"
"a buta nők meg jól néznek ki" vagy hogy írtad nincs is kedvem át tanulmányozni bocs.
19 57 te nagyon elvont lehetsz ha azon agyalsz hogy valakinek gépelési hibái voltak, mert esetleg nem csak idefigyelt, vagy mert sz@r a billentyűzete :D jó h ilyenekre ráérsz h beleköss az írásba és szépen megfogalmazz, hba nélkül, ennyi hülyeséget :D
irigyellek, tök klafa életed lehet
Szia!
21 évesen én is ezt gondoltam. Majd 23 évesen megszületett a nagyon várt kisbabánk a férjemmel. Boldogok vagyunk, most 14 hós a kisfiunk.
Tévhit, hogy otthon ülsz és várod a férjecskéd! Van elég dolgod otthon, nem unatkozol gyerek mellett sem. Én suliba is járok, és jövőre megyek vissza dolgozni!
Igen egyszer élünk, de ha nem lenne gyerekem (így utólag belegondolva) nem biztos, hogy ilyen vidám napjaim lennének :)
Miért nem lehet megérteni, ha valaki nem akar gyereket?
Miért kell mindenkinek bizonygatnia, hogy márpedig fogod akarni, ez a világ legnagyobb, legtutibb csodája?
Az az Ő élete, ha neki így jó, akkor egészségére! Lehet, hogy változik majd, de addig is miért nem gondolhatja így?
Gondolom én, ha a férfi szeretne gyereket, akkor megérti, hogy miért nem marad vele, és elengedi.
Én is megértem párom, ha eljön az ideje, akkor hagyom elmenni, mert akármennyire is szeretem Őt, a szülésre nem fog rávenni, mert nekem így jó, és punktum.
Nem vagyunk egyformák, mindenki másban találja meg a kiteljesedést!
És itt az a legnagyobb probléma, előre is tisztelet a kivételnek, hogy a legtöbb anyuka annyira elvakult, hogy márpedig mindenkinek szülnie kell, mert ez így van és pont. Ha az én lovam megdöglött, akkor a szomszédé is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!