Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az a nő...

Szerintetek normális az a nő aki így áll hozzá a dolgokhoz 21 évesen?

Figyelt kérdés

A következőket mondta:

"Egyszer élünk,nem fecsérlem az időmet gyerekekre,mert nem is szeretem őket és ki akarná egy gyerekkel otthon ülve a férjét várni a munkából,inkább elmegyek szórakozni,világot látni."

Ezt azútán mondta,kedves barátnőm miután megkérdeztem,hogy hány évesen szeretne családot alapítani. Változhat még a véleménye e-téren,vagy hagyjam annyiban a dolgot?

2009. okt. 24. 11:23
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Húú na jó sokan írtatok,megértem a dolgot ha úgy nézzük,részben igaza volt a páromnak, válaszát,annyira átélni nem tudom,bár kezdem kapisgálni a dolgokat,mint férfi persze,hogy nem szeretnék egy gyerekkel bezárva lenni otthon,gyesen egyértelmű,hogy akkor nem várom el a páromtól sem.
2009. okt. 24. 15:15
 32/45 anonim ***** válasza:

Talán igen talán nem ezt még nem lehet tudni. Egyelőrre ne veszegest a témát. Talán rájön magától egy pár év múlva hogy mekkora butaságokat mondot annak idején. Nem kell már most gyereket szülnie még nagyon fiatal. De ha minden igaz akkor benne is felfognak támadni az anyai ösztönök. Majd egyszer.

Semmi képp ne erőltesd!

2009. okt. 24. 15:25
 33/45 anonim ***** válasza:
30%
Látom ide kurv@ értelmes emberek írogatnak. Olyan okos biológus; menedzser; stb. nők, akik nincsenek tisztában pár alapvető fogalommal, de ez érthető, hisz, a rettentő hatalmas tudás mellett ezek már nem férnek meg (a helyesírás sem megy, de, ne kötekedjünk). Először is, itt nem feminizmusról beszélünk, hanem sovinizmusról. Női-sovinizmusról. Ami ezen a fórumon nagyon is létezik. Aki a nők oldalán van, 65% alatt nem igen kapott, tök mindegy milyen baromságokat írt. A kedves 13:03-as válaszolónak (bár kicsit erősen fogalmazott) igaza van. A gyengébbek kedvéért elmondom helyette is: Szerintetek miért tette időzőjelbe az általatok oly nagy baklövésként emlegetett szingli szócskát? AZÉRT, MERT-NEM-SZÓ-SZERINT- KELL-ÉRTENI, oké? Itt egy tipikus életfelfogásra gondol, amit úgy látom, az elmúlt pár évben sikerült is belétek verni. Nem egyből a középkorra kell asszociálni, mikor a múltra gondolunk, hanem mondjuk 30-40 évet ugorjunk vissza az időben. Így sokkal több kérdésre is választ kaphatunk, hisz ekkor már nem erőltettek senkit senkire, mégis 20 évesen a nők nemhogy házasok voltak, de már gyerekük is volt. Mégis tudtak dolgozni, mellette karriert építeni (aki akart az tudott akkor is, és most is). Válasz a kérdező kérdésére is, miszerint a barátnőd buta (hogy csitri-e azt nem tudom megmondani), te pedig papucs vagy. Fogadjunk, ha a szennynek sem nevezhető médiából azt látná, miért kurv@ jó gyereket vállalni (mert egészséges, a főnök előléptet a melóhelyen - csak példák -), akkor egyből akarna gyerekeket. Papucs meg azért vagy, mert tök mindegy hány éve vagytok együtt, ebben a formában a válasza RÁD nézve is sértő. Részmunka időben dolgozok egy gyárnál (irodában) és van némi tapasztalatom az ilyen karrierista nőkkel kapcsolatban. Jól néznek ki, tudásuk nulla. Csak az számít mennyire tudnak benyalni a főnőknek (sőt, milyen jól teszik szét a lábuk, ha kell). Vannak okos nők, de mint tudjuk azok általában nem néznek ki jól, ezáltal elnyomják őket (legfőképp nem tudnak egy fontos dolgot: a kurvul@st a főnök előtt). Kapcsolat, pénz, megjelenés, kommunikáció, tapasztalat, tudás. Sajnos ilyen sorrendben nézik manapság a dolgokat. De visszatérve, a gyerekválalásra, nem meglepő a dolgok alakulása. Izraelben megmondták a tutit, Magyarország magyar lakossága nem lehet több mint 6 millió. "ebben az országban nem nagyon fogunk gyereket szülni, mi magyarok, mert nincs pénze mindenkinek, és megfontoljuk kétszer is, hogy miben neveljük fel a gyereket, " -> Azt hiszem ez a mondat mindent megmagyaráz.... Minél jobban kitolják a gyerekvállalás határait annál kevesebb utódot fogunk "bevállalni", a magyar-nemzet meg szépen elfogy.
2009. okt. 24. 19:57
 34/45 anonim ***** válasza:
51%
Előző vagyok, most, hogy így belegondolok, az túlzás, hogy mindegyik seggnyaló nő jól nézne ki a melóhelyen, de azért egyik se átlagon aluli (nagyon meglátszik, már csak kinézet, viselkedés alapján is, kit vettek fel a tudásáért).
2009. okt. 24. 20:03
 35/45 A kérdező kommentje:

1.Nem vagyok papucs.

2.A barátnőm nem buta,ha az lenne nem lennék vele.

Már tisztáztuk a dolgokat,viszont téged sajnállak amiért van idód ennyit okoskodni a semmiről,igen valószínűleg egy otthon ülős elnyomott nő vagy. További idióta válaszaidra nem vagyok hajlandó válaszolni,amúgy meg arról ne is beszéljünk: nagyon sok buta,sötét nő válall gyereket,ráadásul oda ahova nem kellene.

2009. okt. 24. 20:08
 36/45 A kérdező kommentje:
ja és kit érdekel,hogy hogy néznek ki a munka társaid?:) Ezt az idiótát. Na minden jót,boldogabb életet.
2009. okt. 24. 20:10
 37/45 A kérdező kommentje:

Nem minden fekete meg fehér,ahogy azt leírtad

"az okos nők nem néznek ki jól"

"a buta nők meg jól néznek ki" vagy hogy írtad nincs is kedvem át tanulmányozni bocs.

2009. okt. 24. 20:12
 38/45 anonim ***** válasza:
65%

19 57 te nagyon elvont lehetsz ha azon agyalsz hogy valakinek gépelési hibái voltak, mert esetleg nem csak idefigyelt, vagy mert sz@r a billentyűzete :D jó h ilyenekre ráérsz h beleköss az írásba és szépen megfogalmazz, hba nélkül, ennyi hülyeséget :D

irigyellek, tök klafa életed lehet

2009. okt. 24. 20:14
 39/45 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

21 évesen én is ezt gondoltam. Majd 23 évesen megszületett a nagyon várt kisbabánk a férjemmel. Boldogok vagyunk, most 14 hós a kisfiunk.

Tévhit, hogy otthon ülsz és várod a férjecskéd! Van elég dolgod otthon, nem unatkozol gyerek mellett sem. Én suliba is járok, és jövőre megyek vissza dolgozni!

Igen egyszer élünk, de ha nem lenne gyerekem (így utólag belegondolva) nem biztos, hogy ilyen vidám napjaim lennének :)

2009. okt. 25. 07:33
 40/45 anonim ***** válasza:
28%

Miért nem lehet megérteni, ha valaki nem akar gyereket?

Miért kell mindenkinek bizonygatnia, hogy márpedig fogod akarni, ez a világ legnagyobb, legtutibb csodája?

Az az Ő élete, ha neki így jó, akkor egészségére! Lehet, hogy változik majd, de addig is miért nem gondolhatja így?

Gondolom én, ha a férfi szeretne gyereket, akkor megérti, hogy miért nem marad vele, és elengedi.

Én is megértem párom, ha eljön az ideje, akkor hagyom elmenni, mert akármennyire is szeretem Őt, a szülésre nem fog rávenni, mert nekem így jó, és punktum.

Nem vagyunk egyformák, mindenki másban találja meg a kiteljesedést!

És itt az a legnagyobb probléma, előre is tisztelet a kivételnek, hogy a legtöbb anyuka annyira elvakult, hogy márpedig mindenkinek szülnie kell, mert ez így van és pont. Ha az én lovam megdöglött, akkor a szomszédé is...

2009. okt. 25. 07:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!