Szerintetek normális az a nő aki így áll hozzá a dolgokhoz 21 évesen?
A következőket mondta:
"Egyszer élünk,nem fecsérlem az időmet gyerekekre,mert nem is szeretem őket és ki akarná egy gyerekkel otthon ülve a férjét várni a munkából,inkább elmegyek szórakozni,világot látni."
Ezt azútán mondta,kedves barátnőm miután megkérdeztem,hogy hány évesen szeretne családot alapítani. Változhat még a véleménye e-téren,vagy hagyjam annyiban a dolgot?
Szia.
Változhat még a véleménye, de sajnos nem valószínű ha ezt 21 évesen mondta, sajnos ez sokszor nevelés kérdése a lányoknál, szerintem túlságosan el volt kényeztetve, nem arra akarlak rábeszélni, hogy hagyd ott de ha családot akarsz alapítani akkor ne nála próbálkozz mert lehet, hogy majd 60 évesen fog belegondolni: Milyen jó lenne egy gyerkőc...
21 évesen én is így voltam, sőt így volt egészen 27 éves koromig, mikor valami bekattant az agyamban, és mondtam a férjemnek, hogy MOST :D
azóta van egy 7 hós manócskánk, akit imádunk, és igen, minden este meleg vacsorával várom haza a férjemet
szóval lehet, hogy most így látja, nem baj, majd eljön az ideje mindennek
Nos lehet hogy kicsit erős a fogalmazási stílusa, és nem is biztos, hogy szó szerint így értette, de szerintem teljesen normális, hogy egy nő 21 évesen még nem akar családot alapítani és elköteleződni 100%-ig.
Én is ennyi idős vagyok, és 28-30 éves koromig el nem tudnám képzelni, hogy anya vagyok, felelősséggel tartozom másokért, amikor épp hogy elkezdtem vállalni a felelősséget MAGAMÉRT...
Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, vagy nem veled képzeli el az életét, egyszerűen még nem érett meg egy ilyen komoly döntésre.
Lehet, hogy nem változik, lehet, hogy igen.
Mindenesetre, ha te később szeretnél családot, ő még mindig nem, inkább hagyjátok egymást, így lesz jó mindkettőtöknek.
(Nem biztos, hogy megváltozik, nem minden nő akar gyereket!)
ilyet énis szoktam mondani,22 leszek lassan
párom 24,egyenlőre örül is ennek,ő se akar gyereket még joideig
10 év mulva majd átgondolom,és akkor egy baba
L
Az a baj, hogy egy 21 éves lánynak nagyon korai ez. Twe sokkal időseb vagy, de gondolj bele, ha téged 21 évesen arra kényszerítettek volna hogy házasodj és kösd le magadat egy gyerekkel, akkor nem így reagáltál volna?
Sztem teljesen normális a lány, és ebben a korban tényleg nem szaros pelenkákat kellene cserélni.
Később biztos akar majd gyereket, de nyilván nem ennyire fiatalon!
Ha egy 25 évesnél idősebb barátnőd lenne, akkor lehet h akarna. De ő fiatal.
Én 27 éves vagyok, és nem akarok gyereket!!! És nagyon nehéz az életem, és ezért nem. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!