Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az a nő...

Szerintetek normális az a nő aki így áll hozzá a dolgokhoz 21 évesen?

Figyelt kérdés

A következőket mondta:

"Egyszer élünk,nem fecsérlem az időmet gyerekekre,mert nem is szeretem őket és ki akarná egy gyerekkel otthon ülve a férjét várni a munkából,inkább elmegyek szórakozni,világot látni."

Ezt azútán mondta,kedves barátnőm miután megkérdeztem,hogy hány évesen szeretne családot alapítani. Változhat még a véleménye e-téren,vagy hagyjam annyiban a dolgot?

2009. okt. 24. 11:23
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
Még változhat a véleménye, bár én 17-18 évesen mondtam ilyeneket, nem 21 évesen... lehet, hogy későn érő típus, hagyd békén.
2009. okt. 24. 11:27
 2/45 anonim válasza:

Szia.

Változhat még a véleménye, de sajnos nem valószínű ha ezt 21 évesen mondta, sajnos ez sokszor nevelés kérdése a lányoknál, szerintem túlságosan el volt kényeztetve, nem arra akarlak rábeszélni, hogy hagyd ott de ha családot akarsz alapítani akkor ne nála próbálkozz mert lehet, hogy majd 60 évesen fog belegondolni: Milyen jó lenne egy gyerkőc...

2009. okt. 24. 11:27
 3/45 anonim ***** válasza:
61%

21 évesen én is így voltam, sőt így volt egészen 27 éves koromig, mikor valami bekattant az agyamban, és mondtam a férjemnek, hogy MOST :D

azóta van egy 7 hós manócskánk, akit imádunk, és igen, minden este meleg vacsorával várom haza a férjemet

szóval lehet, hogy most így látja, nem baj, majd eljön az ideje mindennek

2009. okt. 24. 11:29
 4/45 anonim ***** válasza:

Nos lehet hogy kicsit erős a fogalmazási stílusa, és nem is biztos, hogy szó szerint így értette, de szerintem teljesen normális, hogy egy nő 21 évesen még nem akar családot alapítani és elköteleződni 100%-ig.

Én is ennyi idős vagyok, és 28-30 éves koromig el nem tudnám képzelni, hogy anya vagyok, felelősséggel tartozom másokért, amikor épp hogy elkezdtem vállalni a felelősséget MAGAMÉRT...

Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, vagy nem veled képzeli el az életét, egyszerűen még nem érett meg egy ilyen komoly döntésre.

2009. okt. 24. 11:30
 5/45 anonim ***** válasza:
Szia. Én 18 vagyok és nekem sem az az életcélom, hogy egész nap otthon ülve takarítsak meg vacsorát főzzek a férjemnek, és pesztráljam a gyerekeket. El lehet ítélni, de szerintem normális dolog, ha egy nő is szeretne még többet látni és tapasztalni a világból, tanulni, dolgozni, és hasonlók. Nem mondom, hogy sosem lesz férjem meg gyerekem, de hogy nem mostanában lesz, az biztos. Szerintem ő is hasonlóan érez, korai még neki a családon gondolkodni. De biztos meg fog változni, a nőkben benne van a család vágya. Csak legyél türelmes.
2009. okt. 24. 11:31
 6/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoljak,hogy beszéljem meg vele,azt,hogy házasság ellenes azt tudom azt már megbeszéltük,bele nyugodtam,hogy ő szerinte nem kell papír arról hogy szeretjük egymást,viszont mikor a gyerek kérdéstől ennyire elrettent és kb úgy festette le,hogy aki gyereket szül az húzza le magát a klotyón hát akkor nem tudom....de szeretem és ő is engem,a gond csak az,hogy lassan 31 leszek nem akarok 40felett apa lenni.
2009. okt. 24. 11:35
 7/45 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem változik, lehet, hogy igen.

Mindenesetre, ha te később szeretnél családot, ő még mindig nem, inkább hagyjátok egymást, így lesz jó mindkettőtöknek.

(Nem biztos, hogy megváltozik, nem minden nő akar gyereket!)

2009. okt. 24. 11:36
 8/45 anonim ***** válasza:

ilyet énis szoktam mondani,22 leszek lassan

párom 24,egyenlőre örül is ennek,ő se akar gyereket még joideig

10 év mulva majd átgondolom,és akkor egy baba

L

2009. okt. 24. 11:37
 9/45 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy egy 21 éves lánynak nagyon korai ez. Twe sokkal időseb vagy, de gondolj bele, ha téged 21 évesen arra kényszerítettek volna hogy házasodj és kösd le magadat egy gyerekkel, akkor nem így reagáltál volna?

Sztem teljesen normális a lány, és ebben a korban tényleg nem szaros pelenkákat kellene cserélni.

Később biztos akar majd gyereket, de nyilván nem ennyire fiatalon!

Ha egy 25 évesnél idősebb barátnőd lenne, akkor lehet h akarna. De ő fiatal.

Én 27 éves vagyok, és nem akarok gyereket!!! És nagyon nehéz az életem, és ezért nem. ennyi.

2009. okt. 24. 11:43
 10/45 anonim ***** válasza:
A mai világban már nem kell 21 évesen szülni,elég 30 évesen is,még akkor nem lesz down-szindrómás a gyerek,mielőtt vki azt hinné.Igaza van,az életet ki kell élvezni,amíg csak lehet,gyereket nevelhet még eleget,a férjét várhatja vacsorával még 40-50 évig,akkor miért ne most tegye meg,amire akkor már nem lesz lehetősége??Később majd megváltozik,hidd el.
2009. okt. 24. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!