Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az a nő...

Szerintetek normális az a nő aki így áll hozzá a dolgokhoz 21 évesen?

Figyelt kérdés

A következőket mondta:

"Egyszer élünk,nem fecsérlem az időmet gyerekekre,mert nem is szeretem őket és ki akarná egy gyerekkel otthon ülve a férjét várni a munkából,inkább elmegyek szórakozni,világot látni."

Ezt azútán mondta,kedves barátnőm miután megkérdeztem,hogy hány évesen szeretne családot alapítani. Változhat még a véleménye e-téren,vagy hagyjam annyiban a dolgot?

2009. okt. 24. 11:23
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2009. okt. 24. 11:50
 12/45 anonim ***** válasza:

abszolút normális.

ne is akarjon ilyen fiatalon gyereket. feltehetően ez meg fog változni, de van olyan is, akinél nem.

2009. okt. 24. 11:56
 13/45 anonim ***** válasza:

Szia.

Én 12-13 éves koromban már azt mondogattam, hogy 18-20 évesen akarok férjhez menni, családot alapítani. Osztálytársaim, barátnőim szintén így gondolkoztak, mert egy 12-13 évesnek a 20 éves már "nagyon felnőtt"! A 30 éves meg már "öreg"...

Azóta 23 éves vagyok, 1-2 lány szült már a régi osztálytársaim közül, de a többi mind bulizik, élvezi az életet. Most már másképp gondolkoznak, mint akkor.

Én nem gondolkodok másképp, mert nagyon vágyom már saját gyerkőcre, házra évek óta, de ebben lehet, hogy szerepet játszik az is, hogy nem egy tökéletes családban nőttem föl és szeretném a saját családommal ezt teljesen másképp csinálni. Na, meg nagy családra vágyom, sok gyerekkel és azt nem lehet 30 fölött elkezdeni...

Jó lenne, ha visszatérne a sokgyerekes családmodell, mert így is rohamosan fogy a nemzet... De nem ez volt a kérdés, ez csak egy plusz vélemény...

2009. okt. 24. 12:02
 14/45 anonim ***** válasza:

Az ilyen hozzáállás oka a sokat életetett "hagyományos nemi szerepekben" keresendő. A nőknek - nekem is - több kedvük lenne a férjhezmenéshez, gyermekneveléshez, ha utána nem az várna rájuk, hogy ők csinálnak mindent otthon egyedül, és ez a munkahelyi érvényesülésüket megnehezíti, szabadidejüket meg elveszi.

Ez a lány körülnézett az ismerős házaspárok közt, látta, hogy a férfi eljár, szórakozik, a nő meg lerobbant otthon a házimunkában - és azt, hogy lerobbant, még jól a szemére is vetik! - beszűkült az élete, nem jár sehova, a férje sem szereti, csak úgy beszél róla, hogy a "zasszony" - csoda, hogy ezt nem akarja?

2009. okt. 24. 12:05
 15/45 A kérdező kommentje:

nem bánnék így vele.

Ő úgy gondolja,hogy aki ilyen szinten elkötelkezi magát,annak nagyon sok mindenről le kell mondania főleg a jó dolgokról,amíg a férfinak nem. Miért hiszi ezt,ha jól megvagyunk?

2009. okt. 24. 12:12
 16/45 anonim ***** válasza:

"Ő úgy gondolja,hogy aki ilyen szinten elkötelkezi magát,annak nagyon sok mindenről le kell mondania főleg a jó dolgokról,amíg a férfinak nem" - pont ezt mondtam az előbb! Hány 40-50 körüli nővel beszélgettél eddig? Mennyi szabadidejük van a SAJÁT érdeklődésükre, kedvteléseikre, SEMENNYI! ... Csak egy példa - exem haveri társasága, az egyik srácról tudtuk, hogy nős, és gyereke van, és mégis mindig egyedül jött a koncertekre, ahol független nőket kajtatott, néha sikerrel. :S Aztán ex mondja, hogy na X és felesége összevesztek, mondom miért. Hát mert X vett egy 200 ezer ft-os gitárt. "Aha, szóval X-nek a gitározás a hobbija, mondtam. És a feleségének mi a hobbija?" "GYERMEKNEVELÉS" - válaszolta ex, és még röhöött is hozzá. Na én nem röhögtem, gondolhatod.

21 évesen én is sarkosabban gondolkodtam, mint most, azóta rájöttem 2 dologra: 1. vannak olyan férfiak, akik természetüknél fogva nem ilyenek, hanem tisztelik a nőket, alapvető számukra a házimunka megosztása, stb. stb. mellettük a nő simán érvényesül (nem sok ilyen van, de talán egyre több), 2. ezért le fogtok pontozni, de ez is igaz - ha egy pasi nagyon beléd van esve, akkor úgyis Te diktálsz (nem az elnyomás értelmében, de ha Beléd van esve egy pasi,akkor nem arról szól a kapcsolat,hogy a nő áhítatosan mindent lenyel - azok a nők nem merik bekockáztatni a saját igényeik hangozatását, akik rettegnek a pasi elvesztésétől, és inkább rabszolgák lesznek :( ), és akkor a kapcsolat elején lehet alakítani az együttélés szabályait, ki mit végez el, stb.

Te mint pasi azt teheted, hogy meggyőzöd a lányt, hogy Te haladó szellemben gondolkozol, és fog tudni érvényesülni melletted. De csak akkor, ha így is gondolod, és nem várod 5 év múlva minden nap a munka után felnyalt lakást, 3 fogásos meleg vacsorát, stb. stb.

2009. okt. 24. 12:25
 17/45 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem normalis hozzaallas egy no reszerol. Normalis az lenne, h MEG nem szeretne gyereket, de kesobb igen, mert milyen aranyosak a gyerekek stb.. Szerintem az ilyen no nem felesegnek valo. Attol lehet aranyos, kedves lany, de szerintem ne tervezz vele hosszu tavra. Neki meg a buli, haverok fontosabbak a csaladnal. Addig erezzetek jol magatokat egymassal! (persze kesobb lehet valtozhat a velemenye, de szerintem azert az ember alaptulajdonsagai ritkan valtoznak).
2009. okt. 24. 12:28
 18/45 A kérdező kommentje:
Jó meggyőztél,hagyom a dolgot,majd pár év múlva ha még együtt leszünk,megint felhozom.
2009. okt. 24. 12:28
 19/45 anonim ***** válasza:

Szóval a kérdéseidre a válasz: igen, ha meggyőzöd, hogy nem lesz az, mint egy átlag magyar nővel, akko rigen, változhat.

Hagyd-e annyiban: döntsd el, hogy a 100 százalék biztos házasságkötés fontosabb Számodra, tehát az, hogy legyen feleséged, vagy Ő, a szerelmed. (Aki később szintén lehet a feleséged, de érted miről beszélek... ÉN kelljek a pasinak, és ne a tény, hogy ne legyen egyedül.)

2009. okt. 24. 12:29
 20/45 anonim ***** válasza:

ma 12:02

Végre egy normális ember!

2009. okt. 24. 12:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!