Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vita az idős családtag gondozá...

Vita az idős családtag gondozása miatt: szerintetek kinek van igaza? Nekünk kellene engedni?

Figyelt kérdés

Anyósom anyukájáról van szó. Elég idős, egyedül nem tudja ellátni magát. Az elmúlt 2 évben én gondoztam, főztem rá, kétnaponta mentem, elintéztem a számlákat, figyeltem a gyógyszerekre, takarítottam, mostam stb.

De most megyek vissza dolgozni, munka, háztartás és 3 gyerek mellett erre nem lesz időm. Beszéltünk az önkormányzattal, heti 2x mennek segíteni mi pedig hetente, kéthetente hétvégén.

A gond az étellel van. Rendelni kell neki. Anyósom szerint ezt is nekünk kéne intézni és fizetni, mert mi jobban állunk anyagilag és egyébként is eddig is mi csináltuk. Még azt is a fejemhez vágta, hogy egy szavam ne legyen, mert a fia évek óta eltart, ez a minimum amit megtehetek cserébe.

Ti mit gondoltok? Engedjünk neki és intézzük ezt is mi?

2013. júl. 30. 13:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ezt nem neked kéne hanem a férjednek kéne elintézni az anyjával.
2013. júl. 30. 17:50
 22/22 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem mindenki a sajat anyjat gondozza!!!!!
2013. júl. 30. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!