Mennyit pénzt fordítatok kajára havonta? Elsősorban négytagú családra vonatkozva érdekel, ahol két gyerek van.
Szia!Nem tudom mennyire kicsi a kertetek,de 20-30 tojó,az bőven fedezné a saját takarmányköltségeit is.Nálunk egy jérce 500-550 között van,viszont két hónap múlva már hasznot termel!(libáim is voltak,naponta egy tojással,ami 3-4 tyúktojásnak felel meg.Kicsit "olajosabb" a tojása,feldolgozva nem érezni)
Ne keserdj el!Most nehéz,de már nekiálltál és még ha kedved is van hozzá,akkor a saját számotokra szinte mindent elő tudsz majd állítani.
A hús "helyett" nagyon jó fehérjeforrás a tojás,lencse,bab,borsó.
Az index fórumon van olyan topic,amin le van írva,mikor mit lehet ültetni,hol lehet olcsón beszerezni,tippek,ha kicsi a kert.
Felesleges azon vitatkozni,hogy kinek mennyi pénze van ételre,mert sok pénzből is lehet szemetet venni,meg kevésből is ízletes,jó ételeket készíteni.
Én pl véletlenül sem irigylem azokat a gyerekeket,akiknek a szülei megveszik a mindennapi chips-et,nyalókát,colát stb.Inkább sajnálom őket.
nálunk két kicsi van,3 éves és 2 éves és így vagyunk négyen.mi is kb 40ből jövünk ki.két naponta gyümölcs,hetente 1szer max 2× hús étel.
én is gyesen vagyok mint az első válaszoló és hát ennyiből kell gazdálkodnunk,de így sem olyan rossz,bár már unom,hogy csak ennyi van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!