Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit pénzt fordítatok...

Mennyit pénzt fordítatok kajára havonta? Elsősorban négytagú családra vonatkozva érdekel, ahol két gyerek van.

Figyelt kérdés
Nekünk minimum 70.000 megy el kajára, de sokszor az is kevés. Ezt soknak tartom, nem tudom, hogy tudnánk jobban spórolni.
2009. okt. 23. 21:16
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Szia!Nem tudom mennyire kicsi a kertetek,de 20-30 tojó,az bőven fedezné a saját takarmányköltségeit is.Nálunk egy jérce 500-550 között van,viszont két hónap múlva már hasznot termel!(libáim is voltak,naponta egy tojással,ami 3-4 tyúktojásnak felel meg.Kicsit "olajosabb" a tojása,feldolgozva nem érezni)

Ne keserdj el!Most nehéz,de már nekiálltál és még ha kedved is van hozzá,akkor a saját számotokra szinte mindent elő tudsz majd állítani.

A hús "helyett" nagyon jó fehérjeforrás a tojás,lencse,bab,borsó.

Az index fórumon van olyan topic,amin le van írva,mikor mit lehet ültetni,hol lehet olcsón beszerezni,tippek,ha kicsi a kert.

2009. okt. 24. 14:33
 32/36 anonim ***** válasza:
9:56 os vagyok.Az egész kb 380m2. De ezen ugye ott a ház + melléképület , járda, van egy 25 m2-es terasz. Nagyon örültem a saját termésnek, tartanék tyúkot + kacsát is de arra sincs hely. Pedig jó ha van mihez "nyúlni".
2009. okt. 24. 15:37
 33/36 anonim ***** válasza:
08:52: Először is leszögezném, nem tartozok a szegényebb réteg közé, de válaszolnék helyettük is a kérdésedre. Tapasztald meg milyen az éhezés, és utána gyere vissza.....
2009. okt. 24. 20:13
 34/36 anonim ***** válasza:
igen! És attól máris jobb lett neki hogy lepontozta azt akinek van pénze! :DDDDDD
2009. okt. 24. 22:14
 35/36 anonim ***** válasza:

Felesleges azon vitatkozni,hogy kinek mennyi pénze van ételre,mert sok pénzből is lehet szemetet venni,meg kevésből is ízletes,jó ételeket készíteni.

Én pl véletlenül sem irigylem azokat a gyerekeket,akiknek a szülei megveszik a mindennapi chips-et,nyalókát,colát stb.Inkább sajnálom őket.

2009. okt. 25. 12:20
 36/36 anonim ***** válasza:

nálunk két kicsi van,3 éves és 2 éves és így vagyunk négyen.mi is kb 40ből jövünk ki.két naponta gyümölcs,hetente 1szer max 2× hús étel.

én is gyesen vagyok mint az első válaszoló és hát ennyiből kell gazdálkodnunk,de így sem olyan rossz,bár már unom,hogy csak ennyi van....

2009. nov. 30. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!