Mennyit pénzt fordítatok kajára havonta? Elsősorban négytagú családra vonatkozva érdekel, ahol két gyerek van.
Figyelt kérdés
Nekünk minimum 70.000 megy el kajára, de sokszor az is kevés. Ezt soknak tartom, nem tudom, hogy tudnánk jobban spórolni.2009. okt. 23. 21:16
21/36 anonim válasza:
Én nem keverlek,annak írtam,aki azt írta,hogy szerinte házikaját kap futárilag.Csak próbáltam némi tippet adni neki,hogy hogy lehet gyorsan egészséges kaját összedobni.Egyébként nálunk is van néha"egészségtelen"kaja,ital.Nem cél,hogy üvegbúra alatt neveljük a gyerekeet.
/gondolom elmentem és mire visszjöttem,Te lettél az utolsó/
22/36 anonim válasza:
23:30 - Nem, te kevered, mert a 77 éves nagyapám nekem van, és nem az ice teás hozzászólónak. Ugyanannyi a %-unk, de attól még nem ugyanazok vagyunk. :-)
23/36 anonim válasza:
az ice teás a 2. oldalon a legelső úgyhogy te kevered
24/36 anonim válasza:
Hát akkor többen is isszátok:-),viszont a böjtről annak írtam,aki hordatja a készkaját,viszont tuti,hogy a te nagypapád is házikoszton nőtt fel.Sőt ha rákérdezel a húsvéti 40napos,meg a pénteki böjtről is tud biztos mesélni,mégha nem is tartja!
25/36 anonim válasza:
a 2. oldalon az 1. az ice teás, sőt, ő hordatja a készkaját is:D
26/36 anonim válasza:
akivel kevered az meg a 2. old. a 2., ő csak 1 hónapig hordatta
27/36 anonim válasza:
Azért miért kell valakit lepontozni mert van pénze kajára???????????????
IRÍGY VAGY???????????????
28/36 anonim válasza:
Mi hárman vagyunk, de bizony nekünk is elmegy a 60-70 ezer kajára. Mivel a lányunk 17 hónapos, ezért rajta nem spórolhatunk és még van pelenka, popsitörlő stb. kiadásunk. Magunknak a csokin kívül más luxusra nem jut, mindenből a legolcsóbbat vesszük, mégis elmegy ez az összeg. :(
29/36 anonim válasza:
Mi hárman vagyunk 18-20 ezer jut kajára. Sajnos még 2 napra való elelmiszerünk van és vége. Hétfőn már nem tudunk mit enni, pedig itthon lesz a gyerek szüneten. Néhány zöldséget megtermeltünk a nyáron (paprika, paradicsom) de kicsi a kert pl krumplinak. De jövőre azért többfélét szeretnék ültetni.(1 éve költöztünk ide) Húst nem tudunk "előállítani" mert ahhoz is pénz kell (takarmány stb) Nagyon nehezen élünk.
30/36 anonim válasza:
Mi ugy csináljuk hogy elmegyünk a tescoba bevásárolni.Sokkal olcsóbb ott minden.Mindig ott hagyok kb.35-50 ezer forint körül.Én ott veszek meg szinte mindent.Atól függ mennyi pénzem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!