Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerhetnék meg 60 feletti...

Hol ismerhetnék meg 60 feletti személyeket? Férfit, csak beszélgetés miatt mindenféle dologról, ha Őt nem zavarja hogy én fiatalabb vagyok. Van ilyen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 23. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
templomban :D
2009. okt. 23. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Kek oszriga bar:D

tattaratararaaaaaa

2009. okt. 23. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugdíjas klubokban, bár állítólag oda nem pont az elit jár. (idősebb barátaim elmondása alapján).

Vagy társkereső oldalakon.

2009. okt. 23. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Írd be a Google keresőjébe a "Társkeresés" szót és válogathatsz közöttük. Ingyenes oldalakat is találsz ott.
2009. okt. 23. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el betegápolónak, vagy gondozónak idősek otthonába pl., ott garantáltan, és még jó néven is veszik!
2009. okt. 24. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Nehogy már egy hatvanas pasi öregnek számítson! Egy nyolcvanas igen. Több hatvanast is ismerek, de korántsem nyugdíjas klubokban vannak. Akit mostanában ismertem meg,Skype-on kattintott rám, de az nem a legbiztosabb mód, hogy megtaláld őket. Talán társkeresőkön regisztrálva, nem társkeresést megjelölve célul sikerülhet.
2009. okt. 24. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem sokára 64 lesz a nyugdíjkorhatár, tehát még vígan dolgozni fogunk...
2009. okt. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!