Akármit veszek neki, csak eldugja. Lehet, hogy van valakije rajtam kívül?
Vettem neki kulcstartót, amin rajta van a neve, egy ideig hordta, majd eltűnt. Csináltunk közös képet, egyet nyomtattam neki fotópapírra, betettem egy borítékba, kb 1 hónapja a kocsi kesztyűtartójában van. Vettem neki csokit, elajándékozta. Kapott parfümöt, sose használja. Megvettem neki egy pólót amit kinézett magának, fel is próbálta jól áll neki, mégis a szekrényben pihen. Feltöltöttem a telefonját (nem tudtam már mit kitalálni), 2 nap múlva nem volt az 5000 ft-ból semmi. Nem tudom, mit vehetnék neki karácsonyra. Egyetlen egy ajándék volt, amiről azt gondolom, hogy használni fogja,egy 2010es határidőnapló. Ti mire gondolnátok ezekből a jelekből?
Ha megsütöm a kedvenc sütijét, épp aznap fájdul meg a foga (egészséges a fogai, SOHA máskor nem fájt még neki). Ha a kedvenc ételét csinálom meg, épp akkor lesz hányingere, és nem kíván semmi nehéz ételt. Nem egyszer vagy kétszer fordultak ezek elő. :( Teljesen tanácstalan vagyok. Beszélgettünk, kérdeztem szeret-e még, azt mondta nagyon, és novemberben kijelölünk egy hétvégét, és elmegyünk együtt valahová kikapcsolódni. 19L
Most, hogy részletesebben írtál a szituációkról, számomra az jött le, hogy ez a férfi még arra sem méltat, hogy elhagyjon és ezzel megengedje neked, hogy valaki mással egy jobb életet kezdhess. Gondolkodj el, megéri ez a kapcsolat neked így is, hogy nem tudsz örömet szerezni neki még ha megfeszülsz, akkor se? Hagyd el te. Nem kell a hiszti meg a drámai jelenetek, egyszerűen gondold át és egy nap (mihamarabb) jelentsd be neki, hogy nem akarod többé látni.
Bár sarkítva látom a helyzetet ennyiből, de nekem úgy hat, mintha az ágyasának használna... Hazudozik a kollégáinak a sütidről, neked meg az elveszett órájáról, egy sms-re sem méltat a te pénzedből... számára ezek csak sallangok a párkapcsolatban és a lényeg kizárólag az ágyban történik... erre kellesz neki. (Bocs, ha ez erős volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!