Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akármit veszek neki, csak...

Akármit veszek neki, csak eldugja. Lehet, hogy van valakije rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Vettem neki kulcstartót, amin rajta van a neve, egy ideig hordta, majd eltűnt. Csináltunk közös képet, egyet nyomtattam neki fotópapírra, betettem egy borítékba, kb 1 hónapja a kocsi kesztyűtartójában van. Vettem neki csokit, elajándékozta. Kapott parfümöt, sose használja. Megvettem neki egy pólót amit kinézett magának, fel is próbálta jól áll neki, mégis a szekrényben pihen. Feltöltöttem a telefonját (nem tudtam már mit kitalálni), 2 nap múlva nem volt az 5000 ft-ból semmi. Nem tudom, mit vehetnék neki karácsonyra. Egyetlen egy ajándék volt, amiről azt gondolom, hogy használni fogja,egy 2010es határidőnapló. Ti mire gondolnátok ezekből a jelekből?

Ha megsütöm a kedvenc sütijét, épp aznap fájdul meg a foga (egészséges a fogai, SOHA máskor nem fájt még neki). Ha a kedvenc ételét csinálom meg, épp akkor lesz hányingere, és nem kíván semmi nehéz ételt. Nem egyszer vagy kétszer fordultak ezek elő. :( Teljesen tanácstalan vagyok. Beszélgettünk, kérdeztem szeret-e még, azt mondta nagyon, és novemberben kijelölünk egy hétvégét, és elmegyünk együtt valahová kikapcsolódni. 19L

2009. okt. 22. 14:27
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Ha sütök neki délelőtt (amikor épp van időm), és felugrik egy puszira, elviszi a sütit és elosztogatja. (Ezt is onnan tudom, hogy egy munkatársa felhívott, és megköszönte, hogy egy egész tepsi sütit leküldtem nekik, és milyen rendes vagyok, hogy a kedvesemnek egy külön tepsivel csinálok!)
2009. okt. 22. 18:11
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
A csokielrakós válaszadó vagyok. :) Hát nem tudom. A névvel ellátott kulcstartóra rá lehet fogni, hogy nem tetszett neki, meg a parfümre. A közös képet szerintem egy normális pasi nem szégyelli, legalábbis ahogy én látom. A csokit lehet, nem szereti, és azért ajándékozta el, de akkor szólhatott volna... Viszont a pólót már nem tudom hova tenni, ha egyszer azt vetted neki, ami tutira tetszett neki, hiszen kinézte magának... Meg a telefon - hova telefonálhatta el? Téged meg nem hívott, pfff, gáz, ne a barátnőjén spóroljon basszus! (Mármint ha másra van neki...) És ehhez hozzájön, hogy nem eszi meg az Általad készített ételt, sőt elosztogatja a süteményedet.... Nem tetszik ez nekem, gyanús. Nem úgy, hogy lehet pluszban valakije, hanem inkább az, hogy nem tisztel Téged, nem becsüli meg, amit adsz neki - mert pl. a sütemény nem kerül sok pénzbe, arra nem lehet ráfogni, hoyg nem akarja elfogadni, mert drága. Továbbra is azt mondom, ne hagyd magad lerázni a "persze, hogy szeretlek" szöveggel.
2009. okt. 22. 20:59
 33/35 anonim ***** válasza:

Most, hogy részletesebben írtál a szituációkról, számomra az jött le, hogy ez a férfi még arra sem méltat, hogy elhagyjon és ezzel megengedje neked, hogy valaki mással egy jobb életet kezdhess. Gondolkodj el, megéri ez a kapcsolat neked így is, hogy nem tudsz örömet szerezni neki még ha megfeszülsz, akkor se? Hagyd el te. Nem kell a hiszti meg a drámai jelenetek, egyszerűen gondold át és egy nap (mihamarabb) jelentsd be neki, hogy nem akarod többé látni.

Bár sarkítva látom a helyzetet ennyiből, de nekem úgy hat, mintha az ágyasának használna... Hazudozik a kollégáinak a sütidről, neked meg az elveszett órájáról, egy sms-re sem méltat a te pénzedből... számára ezek csak sallangok a párkapcsolatban és a lényeg kizárólag az ágyban történik... erre kellesz neki. (Bocs, ha ez erős volt.)

2009. okt. 26. 10:52
 34/35 A kérdező kommentje:
Át fogom gondolni a dolgokat, attól félek igazad van. Még azért beszélek vele.
2009. okt. 26. 19:17
 35/35 anonim válasza:
56%
legközelebb süti helyett tortát süss neki, ha nem kéri nyomd a pofájába és hagyd el.
2009. nov. 3. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!