Szerintetek igazat mond? Ha igen, miért? Vagy van valakije? Fáj. Mit tegyek?
a barátommal 1,5hete szakítottam...
de még érzekiránta, de nemtudom ez után mit higgyek.
felmentem az msn postafiókjára, mert anno megadta a jelszavát, azt mondta akkor lépek be amikor akarok.
és láttam hogy ezt irta a húgának "akkor nem lesz gáz hnap a kapucnis pulcsimhoz ha felzselézem a hajamat?"
a húga erre "dehogyis, miért lenne?" ő"csak kérdeztem"
nagyon rosszul esett, fájt arra gondoltam, h biztos randzini megy és a huga a stylelistja...
felhívtam az exemet elmondtam neki mindent.
Ő enyhén elmosolyodott, és elmondta h a húgával akar moziba menni... és h ő még mindig csak engem szeret és CSAK velem randizna akár újra a téliszünetben is.
elkezdtem sírni és letettem.
ráirtam a hugára megkérdeztem, h a bátyja randizik-e hnap.
erre mondta a kiscsaj, h ehhez már semmi közöm, mert szakítottunk, de nem nem randizik, csak vele megy moziba.
De hagyjam békén a bátyját...
Tudom, h vége miattam... de belehalnék ha mással lenne... féltékeny vagyok:(
aztán felhivott a bátyja és próbált lenyugtatni, de csak sírtam, és mondta hogy szeretne VELEM randizni elfogadom-e, h ujrakezdjük...és higgyem már el, hogy csak a húgával lesz, nem talált senkit de ideges voltam csak mondtam a magamét, nem válaszoltam...csak hadartam, hiába akart félbeszakítani és bőőgtem...erre letette...
várom, h hívjon de nemfog...
és azóta csak ezen agyalok...hogy mivan ha mégis randizik..vagy most mit higgyek?
és miért vagyok féltékeny, hogy majd meghalok...
és ha a húga utál engem, akkor miért nem mondta h tényleg randizik a bátyja???
mondjad csak nyugodtan!!!
nem bántasz meg.
hülye voltam ugye?
az msn postafiókján látom ha beszélvkivel..
és egy csajjal se szokott, csak 1-2haverjával...
de semmi jel arra h lenne vkije.
a telefonban ömleng értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!