Szerintetek igazat mond? Ha igen, miért? Vagy van valakije? Fáj. Mit tegyek?
a barátommal 1,5hete szakítottam...
de még érzekiránta, de nemtudom ez után mit higgyek.
felmentem az msn postafiókjára, mert anno megadta a jelszavát, azt mondta akkor lépek be amikor akarok.
és láttam hogy ezt irta a húgának "akkor nem lesz gáz hnap a kapucnis pulcsimhoz ha felzselézem a hajamat?"
a húga erre "dehogyis, miért lenne?" ő"csak kérdeztem"
nagyon rosszul esett, fájt arra gondoltam, h biztos randzini megy és a huga a stylelistja...
felhívtam az exemet elmondtam neki mindent.
Ő enyhén elmosolyodott, és elmondta h a húgával akar moziba menni... és h ő még mindig csak engem szeret és CSAK velem randizna akár újra a téliszünetben is.
elkezdtem sírni és letettem.
ráirtam a hugára megkérdeztem, h a bátyja randizik-e hnap.
erre mondta a kiscsaj, h ehhez már semmi közöm, mert szakítottunk, de nem nem randizik, csak vele megy moziba.
De hagyjam békén a bátyját...
Tudom, h vége miattam... de belehalnék ha mással lenne... féltékeny vagyok:(
aztán felhivott a bátyja és próbált lenyugtatni, de csak sírtam, és mondta hogy szeretne VELEM randizni elfogadom-e, h ujrakezdjük...és higgyem már el, hogy csak a húgával lesz, nem talált senkit de ideges voltam csak mondtam a magamét, nem válaszoltam...csak hadartam, hiába akart félbeszakítani és bőőgtem...erre letette...
várom, h hívjon de nemfog...
Mit tegyél?
Semmit. Szakítottatok, innentől semmi közöd hozzá. Ha akar, 20 csajjal is elmehet randizni. Nehogy már számon kérd tőle, kivel találkozik és nézegesd a postafiókját.
Tudod, amikor kib.sznak valakit (jogosan, vagy jogtalanul, lényegtelen), az ember akkor azokhoz fordul vigaszért, akik ott állnak mellette. Ilyen a család és a barátok, ezen nem kell meglepődni.
Annak meg örülj, hogy zselézi a haját és nem a szemébe fésüli kisköcsög módra!
Te beteg vagy.Nem jut el a tudatodig hogy téged akar és nem tudsz neki hinni,bizni meg még ugy sem,de ha ilyen bizalmatlan vagy vele mit akarsz még töle??Marhára semmi közöd hozzá ha csajozik,töled akkor csak jobbat találhat.
Hát néha én is hisztis vagyok,de a párom annál inkább lehiggaszt.
Te tényleg beteg vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!