Akármit veszek neki, csak eldugja. Lehet, hogy van valakije rajtam kívül?
Vettem neki kulcstartót, amin rajta van a neve, egy ideig hordta, majd eltűnt. Csináltunk közös képet, egyet nyomtattam neki fotópapírra, betettem egy borítékba, kb 1 hónapja a kocsi kesztyűtartójában van. Vettem neki csokit, elajándékozta. Kapott parfümöt, sose használja. Megvettem neki egy pólót amit kinézett magának, fel is próbálta jól áll neki, mégis a szekrényben pihen. Feltöltöttem a telefonját (nem tudtam már mit kitalálni), 2 nap múlva nem volt az 5000 ft-ból semmi. Nem tudom, mit vehetnék neki karácsonyra. Egyetlen egy ajándék volt, amiről azt gondolom, hogy használni fogja,egy 2010es határidőnapló. Ti mire gondolnátok ezekből a jelekből?
Ha megsütöm a kedvenc sütijét, épp aznap fájdul meg a foga (egészséges a fogai, SOHA máskor nem fájt még neki). Ha a kedvenc ételét csinálom meg, épp akkor lesz hányingere, és nem kíván semmi nehéz ételt. Nem egyszer vagy kétszer fordultak ezek elő. :( Teljesen tanácstalan vagyok. Beszélgettünk, kérdeztem szeret-e még, azt mondta nagyon, és novemberben kijelölünk egy hétvégét, és elmegyünk együtt valahová kikapcsolódni. 19L
Hát sztem mondd meg, hogy Te ezt így látod... És hogy zavar. És hogy mi baja van... Ezt a szöveget amit ide írtál, nyomtasd ki, és olvasd fel neki...
Valami baja csak van, ha ilyen...
Nem ertem miert erzi egy 19 eves lany azy,h el kell halmoznia a baratjat materialis dologokkal?
Arra nem gondoltal,h esetleg egy egyszeru masszazzsal, vagy csupan a puszta leteddel is beerne?
O milyen anyagi helyzetben el? Lehet,h zavarja,h ra koltod a penzed es o ezt esetleg nem tudja ugyanugy viszonozni. Vagy csak egyszeruen nagyfiu es nincs szuksege ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!