Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akármit veszek neki, csak...

Akármit veszek neki, csak eldugja. Lehet, hogy van valakije rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Vettem neki kulcstartót, amin rajta van a neve, egy ideig hordta, majd eltűnt. Csináltunk közös képet, egyet nyomtattam neki fotópapírra, betettem egy borítékba, kb 1 hónapja a kocsi kesztyűtartójában van. Vettem neki csokit, elajándékozta. Kapott parfümöt, sose használja. Megvettem neki egy pólót amit kinézett magának, fel is próbálta jól áll neki, mégis a szekrényben pihen. Feltöltöttem a telefonját (nem tudtam már mit kitalálni), 2 nap múlva nem volt az 5000 ft-ból semmi. Nem tudom, mit vehetnék neki karácsonyra. Egyetlen egy ajándék volt, amiről azt gondolom, hogy használni fogja,egy 2010es határidőnapló. Ti mire gondolnátok ezekből a jelekből?

Ha megsütöm a kedvenc sütijét, épp aznap fájdul meg a foga (egészséges a fogai, SOHA máskor nem fájt még neki). Ha a kedvenc ételét csinálom meg, épp akkor lesz hányingere, és nem kíván semmi nehéz ételt. Nem egyszer vagy kétszer fordultak ezek elő. :( Teljesen tanácstalan vagyok. Beszélgettünk, kérdeztem szeret-e még, azt mondta nagyon, és novemberben kijelölünk egy hétvégét, és elmegyünk együtt valahová kikapcsolódni. 19L

2009. okt. 22. 14:27
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát sztem mondd meg, hogy Te ezt így látod... És hogy zavar. És hogy mi baja van... Ezt a szöveget amit ide írtál, nyomtasd ki, és olvasd fel neki...

Valami baja csak van, ha ilyen...

2009. okt. 22. 14:32
 2/35 anonim ***** válasza:
96%
Ezek alapján miből szűrted le, hogy van valakije? Kérdezd meg, mit szeretne karácsonyra és vegyél neki azt. Egyébként nincs ötletem, miért csinálja.
2009. okt. 22. 14:34
 3/35 A kérdező kommentje:
Már túl vagyunk a beszélgetésen. Természetesen ilyenkor 2-3 napig "becsüli" azokat amiket vettem neki, és utána minden visszaáll a régi kerékvágásba. Utoljára kinézett magának egy órát, megbeszéltük, hogy szülinapjára megkapja. Testvérével közösen vettük meg, 1 hétig hordta, aztán visszarakta a dobozba, és eldugta. Azt mondta, ellopták. Persze a szekrény mélyén lapult.
2009. okt. 22. 14:36
 4/35 A kérdező kommentje:
Nem tudok másra gondolni. Ha azt veszem meg neki amit szeretne, azt sem használja. :S
2009. okt. 22. 14:36
 5/35 anonim ***** válasza:
95%

Nem ertem miert erzi egy 19 eves lany azy,h el kell halmoznia a baratjat materialis dologokkal?

Arra nem gondoltal,h esetleg egy egyszeru masszazzsal, vagy csupan a puszta leteddel is beerne?

O milyen anyagi helyzetben el? Lehet,h zavarja,h ra koltod a penzed es o ezt esetleg nem tudja ugyanugy viszonozni. Vagy csak egyszeruen nagyfiu es nincs szuksege ra.

2009. okt. 22. 14:41
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Itt én egyre tudok gondolni, amit viszont nem mer bevallani vagy nem is tudja tudatosan magáról. Vannak olyan emberek, akik sajnálják használni az ajándékokat, nehogy tönkretegyék. Akármi is az. Ez egy ilyen fóbia, hallottam már erről. Tehát lehet, hogy nála is erről van szó.
2009. okt. 22. 14:43
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs neki senkije, mert amiket leírtál, én abból arra következtetek, hogy ő azokat a használati tárgyaakt sem használja, (parfüm, póló) amiket simán ki tudna magyarázni egy másik partner előtt. (sőtt, nagyon magyarázni sem kell, hogy miért vett parfümöt) Valószínű nem szereti az ajándékokat, hagyd a francba ne vegyél neki semmit.
2009. okt. 22. 14:47
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igazat adok az utolsónak. Sok ilyen ember van...lehet, nála is csak erről van szó. Szerintem ne aggódj! :)
2009. okt. 22. 14:47
 9/35 A kérdező kommentje:
Tanuló vagyok, ő dolgozik. Majdnem 3x annyit keres, mint én a diákmelóval. Ő is szokott ajándékokat venni. Legutoljára egy ékszert akart venni, de inkább összevesztem vele, hogy ne kelljen elfogadnom. Nem szeretnék tőle semmit elfogadni, hogy ő sem értékeli azokat amiket veszek neki.
2009. okt. 22. 14:48
 10/35 A kérdező kommentje:
És a csoki? A kedvenc étele és süteménye? Azokkal mi van?
2009. okt. 22. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!