Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akármit veszek neki, csak...

Akármit veszek neki, csak eldugja. Lehet, hogy van valakije rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Vettem neki kulcstartót, amin rajta van a neve, egy ideig hordta, majd eltűnt. Csináltunk közös képet, egyet nyomtattam neki fotópapírra, betettem egy borítékba, kb 1 hónapja a kocsi kesztyűtartójában van. Vettem neki csokit, elajándékozta. Kapott parfümöt, sose használja. Megvettem neki egy pólót amit kinézett magának, fel is próbálta jól áll neki, mégis a szekrényben pihen. Feltöltöttem a telefonját (nem tudtam már mit kitalálni), 2 nap múlva nem volt az 5000 ft-ból semmi. Nem tudom, mit vehetnék neki karácsonyra. Egyetlen egy ajándék volt, amiről azt gondolom, hogy használni fogja,egy 2010es határidőnapló. Ti mire gondolnátok ezekből a jelekből?

Ha megsütöm a kedvenc sütijét, épp aznap fájdul meg a foga (egészséges a fogai, SOHA máskor nem fájt még neki). Ha a kedvenc ételét csinálom meg, épp akkor lesz hányingere, és nem kíván semmi nehéz ételt. Nem egyszer vagy kétszer fordultak ezek elő. :( Teljesen tanácstalan vagyok. Beszélgettünk, kérdeztem szeret-e még, azt mondta nagyon, és novemberben kijelölünk egy hétvégét, és elmegyünk együtt valahová kikapcsolódni. 19L

2009. okt. 22. 14:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van, olyan, hogy veszek valamit a páromnak és nekem adja(ez főleg akkor fordul elő ha édességet veszek):)

De én általában hasznos dolgokat veszek, zoknit, vagy meghívom moziba stb.De ezeknek örülni szokott.De volt olyan barátom aki nem örült annak ha vettem neki valamit mert nem akarta hogy eltartsam,bár ő szegény volt,de ha hasznosat vettem, azt meg nem becsülte meg.Szóval ha ő vesz neked ajándékot, akkor fogadd el nyugodtan.A jelekből úgy is rájössz ha már nem szeret.Ha nem ölel ál, ha nem mondja hogy szeretlek és hiányoztál, vagy elhúzódik tőled, akkor már gyanakodhatsz.Lehet kötődik hozzád,de csak megszokásból és nem szerelemből.

Szerintem mondd meg neki, hogy hogyan érzel és hogy nem érted miért csinálja ezeket.Az órára is rákérdezhetnél, hogy miért hazudott?De csak finoman,ne fölrmedj rá egyből,mert azt nem szeretik a pasik.

2009. okt. 22. 15:35
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

19 éves fiúk nem hordanak ilyen romantikus dolgokat magukkal. Ha örül is mikor kapja, nem fogja kitenni!

A telefont jól használta fel, nem? A pólóra meg lehet, hogy vigyáz, az én párom fél évig tartogatja a saját maga vett dolgokat is. Kíméli. Tele van a fiókja bontatlan zoknival. Én rögtön felveszem, még van hogy haza se hozom a ruhát, hanem ott.

VAn, aki nem tud ajándékot elfogadni. A lányom(19) pl. MINDIG sír! Nem meghatottságában, hanem úgy tűnik, nem örül. Már végül aranyláncot vettünk, az csak tetszik: akkor is sírt. Azóta megértettem: olyan izgatott: öröm-csalódás minden egy perc alatt megy benne.

Az ékszerbolti eladónő is azt mondta: őt mindig a végére haggyák, ne rontsa az ünnepi hangulatot, mert ő is mindig elszomorodik, ha ajándékot kap.

A fiúk nincsennek úgy oda, hogy kapjanak: inkább te adj neki lehetőséget, hogy "kitalálja", neked mit adjon? Neki többet ér a sikerélmény, hogy milyen jó szerető is ő!

Ne kényeztesd! Hagyd, hogy ő kényeztessen téged. És szépen köszönd meg, mutasd mennyire örülsz!

Karácsonyra inkább pendrive-ot, üres dvd-t, 100 oldalú dobókockát, ilyeneket adj! Amit használ, kapcsolódik az érdeklődéséhez. Ne kedves lányos érzelmes emléket! Nme tudnak vele mit kezdeni. A kulcstartó névvel, ilyen. Még jó, ha egyszer elviszi. A kedvenc focicsapata legyen rajta! Végső esetben a TE neved! A saját nevét hordani bzis. Már bocs. Női szemmel nagyon jó, de fiú szemmel, más! Olyat adj, ami a többi fiú barátai szerint is jó ajándék!

2009. okt. 22. 15:37
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. jobban szeretem ha magamnak megveszem a használati tárgyakat. Szeretek válogatni. Enni is akkor akarok, amikor gusztusom támad. Én is eltettem egy évre a kapott mp4 lejátszót, mert

1. nincs hol hallgatnom

2. nem akartam, hogy megkarcolódjon, amit a kedvesem adott.

Nagyon örültem, de úgy mint egy szép ékszernek, vagy Zsolnay porcelánnak. A gesztusnak örültem, őrzöm a tárgyat, mint a szép pillanat emlékét. Zenehordozóra nincs szükségem, vettem MAGAMNAK egy 8GB pendrájvot, adatokat hordok rajta.

Ne adj neki ajándékokat! Másképp szerezz örömet!

44/N

2009. okt. 22. 15:42
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran előfordul, hogy a szeretet kifejezése terén nem értjük egymást, mert más nyelveket beszélünk.

Egyik így, másik úgy fejezi ki a szeretét:

•fizikai: érintés, ölelés

•verbális: beszélgetés, meghallgatás, dícséret

•cselekvő: pl. házimunka elvégzése, reggeli az ágyba,

•ajándékok, meglepetések

•együtt töltött idő

Az ő családjukban mivel szokás kifejezni a szeretet?

Mert miközben te elhalmozod ajándékokkal, lehet, hogy ő úgy érzi, nem szereted eléggé, mert ritkán öleled meg! Vagy mert nem dícséred!(ezek példák csak)

Figyeld meg, de akár kérdezd meg, számára melyik a szeretet nyelve! És használd te is azt a nyelvet!

Úgy tűnik, nem az ajándékozás. Lehet, hogy csak zavarba hozod ezekkel.

Tovább: Gary Chapman: Egymásra hangolva - Az öt szeretetnyelv a házasságban (könyv)

2009. okt. 22. 15:48
 25/35 anonim ***** válasza:
76%
Vedd meg a határidőnaplót! Az jó lesz.
2009. okt. 22. 15:49
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
15:48 - 100%!
2009. okt. 22. 15:54
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

" Legutoljára egy ékszert akart venni, de inkább összevesztem vele, hogy ne kelljen elfogadnom. "

nagy hibát követtél el! Az ajándékot a - ráadásul dolgozó- férfi veszi. A nő -ráadásul diáknő!-kedvesen elfogadja, és kifejezi, milyen csodás is a férfi, hogy ennyit keres, ennyit költ rám, ilyen szépet választ, stb, stb.

Ezt érdemes volna jóvá tenned! mondd neki, mennyire szép volt az az ékszer, és milyen buta voltál, hoyg veszekedtél vele, mikor ő meg ajándékozni akart egy ilyen szépet!

Ebből valszeg meg fog lepni téged vele! Akkor légy nagyon, és feltűnően boldog. NEM kell viszonoznod, csak megköszönnöd!

Ha te mint tanuló és mint leány, ajándékokat veszel neki, azzal ha nem is megalázod, de zavarba hozod! Adj neki, de visszafogottan! Inkább figyelmesség legyen - tényleg nagyon figyelj, minek örülne! _ de apróság legyen. Nem kell többezer forint, tényleg , a határidőnaplónál nme kell drágább! Viszont! Nagyon figyelj, hogy annak aztán pont olyan legyen a beosztása, amit ő szerte! Akár rá is kérdezhetsz. Ezt értékelni fogja! Hogy ennyire FIGYELSZ rá.Nme a tárgyat!

2009. okt. 22. 15:55
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

A színházjegy , koncertjegy nagyon tetszik.

Lehet, neki az az igazi ajándék, ha megajándékozod a jelenléteddel. A masszázs is jó ötlet. Tőled, természetesen!!

2009. okt. 22. 15:56
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne halmozd el. Engem már a leírás is idegesített. Főleg, ha árgus szemekkel lesed, hogy eléggé örül-e. Ez tök nyomasztó lehet.
2009. okt. 22. 16:30
 30/35 A kérdező kommentje:

Azért vettem neki valamit, mert ha nyáron itt-ott voltam, akartam hozni neki valami szuvenírt. Mindegy, szóval vettem neki néha 1-1 apróságot. Senki sem mondta, hogy a barátom 19 éves. Jóval több. (26!) A határidőnaplót már megkapta. Színházba, moziba nem szeret járni, ha jegyet vennék egy ilyen előadásra, az kidobott pénz lenne. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy nem szeret már. De akkor miért nem hagy el? Nem lakunk együtt.

Azért nem fogadtam el, mert ha én veszek neki valamit (bármit!), akkor látszólag örül neki, aztán elteszi valahova. Azzal az 5000 ft-tal csak annyi volt a "problémám", hogy a 2 nap alatt 1 sms-t nem küldött, hogy "spóroljon" a pénzzel, 2 nap elteltével meg 300 ft alatt volt az egyenlege. (Ezt onnan tudom, hogy nem találtuk a telefonom, így elkértem az övét, hogy megcsörgetjük az enyémet, és ott lesz ahol megszólal. Így "bukott" le.)

2009. okt. 22. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!