Hogy derült ki? Hogy buktattad le hogy van valakije?
Bocsánat, nem akarok szembemenni a segítséget kérő kérdezővel (bár a gyk-n kimondottan divatos beszólogatni), de egy kapcsolat megromlásához is kettő fél kell.
Ami a dagadt geeci témát illeti, nekem az a véleményem, hogy egy révbeért nőnek nem feltétlenül szükséges elslamposodni, meghízni, nem adni magára, a gyerek(ek) és a háztartás rabjaként zéró figyelmet fordítani magára és a férjére. Hány olyan házaspári veszekedést hallottam, ahol a "mártíranya" (sic! keress rá google) csak ordibálni tudott a férjjel egy otthagyott almacsutka miatt, meg hogy "kidolgozom, gebedem a belemet értetek és ez a hála", holott lehet, hogy két porszemmel több, de házsártosságmentes és mosolygós asszonyként sokkal többre lehetne menni. Elképzelhető, hogy Nálatok is az történt, hogy a gyerekek elvették a figyelmed 100%-át a férjedről, eleresztetted magad. Holott a gyerek és a háztartás nem várja el a slamposságot.
Ne érts félre, nem azt mondom, hogy egyedül te tehetsz róla, de ezek a gondolatok kikívánkoztak.
A leírtak alapján nem biztos, hogy a párodnak van félrekufircpartnere, lehet, hogy ő is "csak" "elsnasszosodott" ebben a kapcsolatban, ő sem figyel oda, hogy mivel járjon a kedve(tek)be. Egy alapos, kölcsönös jóindulatra épülő nagy beszélgetés kellene nektek ahhoz, hogy feltárjátok a gondokat és azt, hogy menthető-e még ez a házasság. Ha nem menthető és unjátok egymást, jobb válni, mégha nehéz is, mint évekig nyíglődni és csak a gyerekek miatt együttmaradni. De mielőtt válnátok, próbáljatok kijönni kölcsönös türelemmel a gödörből.
Hát,sajnálom,de én sem lennék így eggyütt senkivel sem....
Ülj le vele erröl beszélni.Mondd el neki téged mi bánt,és neki mi lett a baja.
Ha meghíztál mond meg neki,majd lefogysz ha ö is változtat a viselkedésén.Gondolom nem volt ö ilyen.
Ha pedig nem lesz változás mehet.Vagy te mész esetleg a szüleidhez.....Ez így nem lehet könnyü.
Egy két gyermekes anyuka.(3 éves,és 10 hónapos)
Mindenek előtt beszéljetek őszintén. Mondjátok el érzéseiteket, min kell változtatni, stb. Éz én párom is mond olyanokat, hogy csak na. Pl tegnap este kicsit összekaptunk, azt mondta, hogy nem érdeklem, elegem van belőlem. Igaz, én is mondtam hsonlókat. De utána minden jó volt. Durciztam, de utána már bujt. Ilyenkor elmondom, hogy mi bánt...
Ti is beszéljetek, bár írod, hogy már nem szereted, akkor miért nem hagyod ott? Nincs hova menned? Kinek a nevén van a lakás? Gondold végig, meg e éri neked így egy kapcsolat.Ha nem, nem szereted, akkor lépj.
Én egy ilyen szeméttel szóba sem állnék. Úgy kell csinálni egy okos nőnek, hogy semmi cselédkedés, semmi mártírkodás (már az elején) csak foglalkozz a saját dolgaiddal és a gyerekekkel.
Ez is az a fajta faszi akinek csak arra kell egy nő h a selejtes génjeit továbbvigye. Undorító fajzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!