Tényleg elárult a családom? Vagy csak rosszul értelmezem? Bővebben lent.
*Azért nem mentem eddig, mert anyukám és húgom nélkül nem akartam ilyen lépést megtenni.
A TE döntésed volt, te nem akartál menni - vagy csak nem mertél. A húgod meg mert, és most ezért haragszol? Ha tiltottak vagy lebeszéltek volna, más lenne a helyzet, de így csak magadat okolhatod szerintem. Te "feláldoztad" magad, amikor senki nem kérte. Ezért senki nem felelős, kizárólag te.
10-esnek tökéletesen igaza van. Ők nem felelősek azért, hogy alakítottad az életedet. Az valóban rosszul eshetett, hogy az utolsó pillanatban tudtad meg a költözést, csak szerintem ha őszintén magadba nézel, nem ez az IGAZI problémád.
Én a helyedben valószínűleg megmondanám nekik, hogy nem esett jól, hogy nem szóltak előre, de semmi mást. A "Mi lesz velem, ha itt hagytok?" és "Én itt maradtam veletek, ti bezzeg kimentek nélkülem!" típusú érzelmi zsarolásokat kerüld, mert abban a részében nincs igazad.
Nagyon szépen köszönöm mindannyiótoknak. Nem is gondoltam volnak, hogy ennyi választ fogok kapni és minden hosszan el tudok gondolkodni. Nagyon sokat segítettetek, és azon is elgondolkodtam, hogy hol hibáztam, és annak a válaszolónak is igaza van, hogy lehet, hogy nem ez az én igazi problémám.
Köszönöm még egyszer a nagyon jó, okos válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!