Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a férjetek eltitkolta a valós fizetését azért, hogy a szüleinek többet tudjon adni?
A férjem eddig 2 számlára utaltatta a fizetését, de ebben a hónapban új kolléganő utalta a fizuját, aki tévedésből a közösre utalta az egészet és kiderült, hogy jóval többet keres mint amit nekem mondott. A + pénzt a szüleinek adta, de az általam tudott fizetés egy része is hozzájuk került. Nekem 2 állásban kell dolgoznom, hogy ki tudjunk fizetni mindent, nem mehettem a legkisebb gyerekkel GYED-re, mert akkor nem lett volna elég a pénzünk, így szegényt 20 hetesen bölcsibe kellett adnom, azóta szinte folyamatosan beteg, de mivel dolgoznom kellett, még itthon sem tudtam vele maradni.
Megmondtam a férjemnek, hogy innentől kezdve maradok GYED-en, ha ő ezt nem nézi jó szemmel és nem adja haza a tényleges fizetését, mehet vissza a szüleihez. Még nem hiszi, hogy komolyan is gondoltam amit mondtam. Azt mondja, csak felfújom az egészet.
a kérdező nem válaszol, de a másik oldal is kérdez:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
20-as, azt írta a kérdező, hogy a legkisebb gyerekével. Tehát minimum kettő van, ez összesen 6 év otthon.
Szeritned ma megengedhető ez?
Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok végig gépközelben, csak néha.
130000Ft-ot titkolt el, ez több mint az általam ismert fizetése (kb110000Ft), amit a tudtommal adtun az 25000Ft.
Én a 2 munkával összesen 260000Ft-ot keresek családi adókedvezménnyel együtt + a 3 gyerek után járó családi pótlék.
A szülei nem idősek, az anyja 50 éves lesz, az apja 54. Semmi bajuk nincs azon kívül, hugy lusták elmenni dolgozni, ha akad is valami max 1-2 hét után kitalált problémával kilépnek. Amikor épp volt munkaviszonyuk, hitelt vettek fel, soha nem tudtuk meg, hogy mire és legalább 4 hitelkártya tartozásuk is van. Ezek nem voltak nagy összegek, de felhalmozódtak. A férjeméket leginkább a nagyszülők nevelték, mi most is az anyai nagyszülőkkel élünk (a szomszéd házát vettünk meg), önmagukat még jól ellátják, de a kert felásása vagy a permetezés, már meghaladja az erejüket. Ha valakiket támogatnunk kellene azok ők, viszont ők nem fogadnak el egy Forintot sem.
A belinkelt kérdést nagyjából átfutottam, de biztos, hogy nem a férjem írta ki.
Teljesen igazad van a leírtak alapján. Az én szüleimnek is sok hiteltartozása van, de nem lenne pofájuk tőlünk kérni rá pénzt... Ez annyira szánalmas. És emiatt kellett beadni a gyereket bölcsibe pár hónaposan. Szép kis szemétláda a férjed, meg kell, hogy mondjam. Na meg a szülei is.
Őszintén szólva én kitenném a szűrét, mert se a gyerekeivel, se veled nem foglalkozik, csak a szüleivel. A legszebb hónapokat is elvette tőled és a gyerekétől, amit együtt kellett volna töltenetek, hisz megoldható lett volna, ha nem a szüleit pénzeli. Nem tett volna ilyet, ha szeret :(
Pazarló életvitel...
Ha mindketten csak 100000-et keresnétek, akkor is megtudnátok élni, ha akarnátok. Simán elmehettél volna gyedre. Nem kellett volna a bölcsi, még ha 110000-et keresne a férjed és te is a felét a mostaninak...
Hát persze nagyobb életszínvonalért többet kell dolgozni, és mehet a gyerek a bölcsibe. Ez nem a párodon múlott. A párod titkos utalása csak hab a tortán.
Teljesen igazad van.
Az oke hogy tamogatja a szuleit, de tegye ezt a sajat erejehez merten, es ne a csaladja rovasara.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!