Nincs senkim. Egyedül érzem magam. Mit tegyek?
Hazudok, valahol van egy apám aki nem kíváncsi rám. Anyukám kiskoromban meghalt. Árvaházba kerültem, onnan elvittek de kétszer visszakerültem. Most már 6 éve egy családnál vagyok csak az a baj, hogy mivel már elég idős voltam mikor magukhoz vettek nem tudom őket a családomnak tekinteni. Tudom, hogy a legjobbat akarják nekem de azt is tudom hogy nem ők az igaziak és egy furcsa érzés van bennem nagyon régóta amit nem tudok megmagyarázni, olyan mintha vendégségbe lennék... és folyton haza akarok menni a saját családomhoz de otthonom és családom sincs. Van sok haverom, szeretnek de mégis valami más hiányzik és azt hiszem ez lehet az. Nem szeretek senkivel beszélni erről főleg nem a "szüleimmel" most inkább tőletek szeretnék tanácsot kérni ha egyáltalán tudtok erre valamit mondani.
16/F
érdekes kapcsolat lehet a szüleiddel! szerintem ízlelgesd nyugodtan. ez vagy te :)
amúgy bizonyos értelemben több is a kapcsolatotok, mert nekik úgy kellettél, hogy már látták, hogy ki vagy, már nem egy csecsemő voltál. és gondolj arra is, hogy barátot vagy párkapcsolatot is úgy választ az ember és abból lehet mélyebb kapcsolat lesz, mint a családjával. szóval itt a mostani szüleiddel rajtatok múlik, hogy mit hoztok ki ebből, mennyire tudtok elmélyülni. te ismered őket, hogy milyenek. ha olyanok akik megértenék az ezeket az érzéseidet, akkor lehet ha beszélnétek erről, akkor pont attól mélyülne a kapcsolatotok, mert akkor tudnád, hogy ez sem baj, így is kellesz. de azért ha beszélsz velük úgy tedd, hogy ők se sérüljenek ettől. szóval vagy humorosan, vagy valahogy szeretettel átitatva azért. hogy tudják közben, hogy ők is kellenek neked nem csak te nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!