Nincs senkim. Egyedül érzem magam. Mit tegyek?
Hazudok, valahol van egy apám aki nem kíváncsi rám. Anyukám kiskoromban meghalt. Árvaházba kerültem, onnan elvittek de kétszer visszakerültem. Most már 6 éve egy családnál vagyok csak az a baj, hogy mivel már elég idős voltam mikor magukhoz vettek nem tudom őket a családomnak tekinteni. Tudom, hogy a legjobbat akarják nekem de azt is tudom hogy nem ők az igaziak és egy furcsa érzés van bennem nagyon régóta amit nem tudok megmagyarázni, olyan mintha vendégségbe lennék... és folyton haza akarok menni a saját családomhoz de otthonom és családom sincs. Van sok haverom, szeretnek de mégis valami más hiányzik és azt hiszem ez lehet az. Nem szeretek senkivel beszélni erről főleg nem a "szüleimmel" most inkább tőletek szeretnék tanácsot kérni ha egyáltalán tudtok erre valamit mondani.
16/F
Szia!
Szerintem ezt nem tudod mivel pótolni... ill. még is. Bár nem voltam (pont) ilyen helyzetben, de ha szerelmes leszel és megtalálod életed párját, akkor fogod majd ezt a hiányzó érzést érzeni. Ő biztonságot ad, s elmondhatsz neki bármit... tényleg bármit.
21N
Nem érdekel apám, vagyis úgy magában nem mert nem kéne ha ekkora balf@$z csak szar érzés, hogy van. Lehet, hogy jobb lenne most ha kisebb koromban vettek volna magukhoz mert akkor még nem fogtam volna fel teljesen a dolgokat. Örülök de az érzéseknek nem tudok parancsolni.
Az egyik haveromnak el szoktam mondani ezeket, meghallgat de tanácsokat nem tud adni. Ebben és más helyzetekben sem de benne megbízhatok. A szüleim előtt próbálok úgy csinálni mintha nem lenne semmi bajom, amikor még régen kérdeztek akkor se akartam róla beszélni mert szerintem rosszul esne nekik ha ezt elmondanám meg megoldani lehet, hogy nem is lehet ezt a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!