Honnan szerezzek barátokat ha már végleg senkim sincs és csak itthon ülni tudok? (bőv. Lent)
20 éves lány vagyok,suliból már kikerültem,ott "népszerű" voltam mert nagy a szám és idióta vagyok:D de onnan nem maradt senkim,mindenkinek megvan már a maga kis társasága:(
próbáltam felkeresni régi osztálytársakat,egy napig elvoltunk,de ők sem keresnek,nekik is van baráti körük,nem akarok nyomulni oda ha nem kiváncsiak rám:( nem tudom mihez kezdjek,nem vagyok egy sportos alkat,abszolúte,nincs különösebb hobbim úgyhogy ezáltal sem tudok ismerkedni.bulizós vagyok nagyon is,de bulizni sem voltam már legalább 1 éve.barátom van,de ő folyton dolgozik,neki sincsenek barátai ezáltal igy nem járunk sehova.próbáltam munkát keresni kellemeset a hasznossal alapon,de sehova nem kellek tapasztalat nélkül.
nem tudom mihez kezdjek,minden lehetőséget kiaknáztam már szerintem de senkit nem érdeklek:( nem tudom mi lehet velem a baj és nem tudom hogy szerezhetnék barátokat:(
Segitsetek!!!Ötleteket,embereket bármit szivesen fogadok!!
20/L Bp.
Hasonló az Én szitum is,szívesen beszélgetnék Veled. :) Sajna,Én még,20 nem vagyok... :((
Mit tanultál? Mivel szeretnél foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!