Milyen árban vannak a homeós bogyók? Megéri belemerülni? Nagyon tervezem, h csak ezeket tartanék itthon. Szoptatásra milyet szerezzek be és mennyit?
Szia!
Kezd úgy, hogy bemész egy patikába és kérsz egy homeopátiás könyvet (Homeopátia napjainkban, patikától függ az ára: én ugyanazt a könyvet egyik helyen megvettem 300 Ft-ért, a másik helyen ingyen adták). Ez kiindulási pontnak nem rossz, külön fejezet van a várandósság alatti időszakra illetve a gyermekgyógyászatban használatos szerekről.
A homeopátiás szerek ára attól függ, hogy milyen terméket veszel: a monokészítmények 500 Ft-tól, a komplex készítmények 800 Ft-tól. A gyártó honlapja: [link]
A szoptatásra: Urtica urens 5 CH naponta 2-3*5 golyó vagy Ricinus communis 5 CH naponta 2-3*5 golyó. Valakinek az utrica jó, valakinek a ricinus. Ha egy tubus elfogyasztása után nem javul a tejtermelés válts a másikra.
Azért nézz meg másik gyártót is főleg ha beválik valamelyik bogyó. Mert a Boiron cég 80 golyós fiolákat gyárt. 1 fiola 530 Ft. Urtica Urenc 5 CH, Ricinus Communis 5 CH. A Remedia cég fioláiban kb 1000 golyócska van, és egy fiola 1300 Ft. A Remedia is gyárt Urtica Urenst csak ő a potenciát D4-el jelzi. Urtica urens 5CH= Urtica urens D4. Csak az egyikben 80 golyó van a másikban 1000.
Szoptatásra nagyon jó még az Alfa alfa D6 és Avena Sativa D6 kombinációja 2-3x5golyó, és az Agnus Castus D6 3x5 golyó.
Itt pedig nézz szét: [link]
Ezekben az a jó hogy ha sok lesz a tejed nyugodtan abbahagyhatod és bármikor újra is kezdheted.
Én 9 hónapja szoptatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!