Ismertek olyan házaspárt, ahol ugyan az a családnevük? Hogyan vette fel a feleség a nevét?
Figyelt kérdés
Pl: Nagyné Nagy Erika, Nagy Jánosné, Nagy Erika maradt?2013. júl. 21. 21:30
11/22 anonim válasza:
Ismerek ilyen Tóth házaspárt. Nem változtattak nevet, felesleges is lett volna.
12/22 anonim válasza:
Nekem keresztanyum Vargáné Varga Mária és a munkahelyén VV Marcsinak hívják xD
13/22 anonim válasza:
Én ismerek több Szabóné Szabót is... Hogy ennek mi értelme nem tudom, de az ő dolguk.
14/22 anonim válasza:
én is tudok horváthné horváthról, de szerintem nem olyan gáz amúgy :D
az egyik humorista mondta, nem tudom igaz-e, hogy valaki így házasodott, és csak simán felvette a férje nevét, tehát pl szabó katából lett szabó kata, de már a férj nevével. és jó poénnak tűnt, amíg nem jött a felszólítás, hogy minden iratot le kell cserélni :D
15/22 anonim válasza:
Keresztanyámék Kiss vezetéknevűek mindketten, illetve anyai ágról nagyapám és nagyanyám is Tóth, ráadásul anya ugyanazt a nevet kapta, mint mamám. Keresztanyám és mamám is maradt sima Kiss és Tóth, úgyhogy papíron semmit sem kellett változtatni.
16/22 anonim válasza:
Biztos lehet olyat, de én maradnék akkor már a Nagy Erikánál.
17/22 anonim válasza:
Nekem Kissné Kiss ismerősöm van.. :D
18/22 anonim válasza:
Maximum annak lenne értelme, hogy Nagy Jánosné. Hülyén hangzanak: Nagyné Nagy Erika, Nagy-Nagy Erika. De ilyen esetben én inkább maradnék a saját nevemnél, mivel a Nagy Jánosné formátum soha nem tetszett.
19/22 anonim válasza:
Fiktiv nevek, de ismerosom: Kovacs Izabella, a parja: Kovacs Karoly. Igy lett Kovacs Karolyne.
20/22 anonim válasza:
Igen. Magunkat. Sehogy nem vettem fel a férjem nevét. Ugyanaz mindkettőnké, teljesen hülyén hangzott volna ha cifrázom még. Maradtam a saját nevemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!