Ismertek olyan házaspárt, ahol ugyan az a családnevük? Hogyan vette fel a feleség a nevét?
Figyelt kérdés
Pl: Nagyné Nagy Erika, Nagy Jánosné, Nagy Erika maradt?2013. júl. 21. 21:30
2/22 anonim válasza:
minek olyankor felvenni?
jó hogy nem Nagy-Nagy Erika. Vagy Nagyon-Nagy.
3/22 anonim válasza:
Én ismerek ilyet, aki így vette fel, hogy Nagyné Nagy Erika. Elég furán hangzik. Én biztosan nem tettem volna ilyet.
4/22 anonim válasza:
Kettőt ismerek. Mindkettő úgy vette fel, hogy Xné X Y.
Az egyiküknek a monogramja Tné T T.
5/22 anonim válasza:
Ismerek Nagyné Nagy Máriát. Én nem vettem volna fel.
6/22 anonim válasza:
én Szabó Kinga maradtam, a férjem is Sz. Z.
7/22 anonim válasza:
Ismerek két ilyen párt is az egyik Nagyné Nagy Erika lett a másik Nagy Jánosné.
Én ha az én nevem lett volna maradtam volna Nagy Erika.
8/22 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnek is Nagy a vezetékneve és a párjának is. Még nem házasodtak össze, de úgy tervezik, hogy nem lesz névváltoztatás, mert nincs értelme.
9/22 1112 válasza:
Nekem 3 változat is szimpi:
-nincs névváltoztatás
- Xné X Xy
- vagy eszembe jutott mégegy, bár az is kicsit érdekes lenne, és nem is tudom, lehet -e:) hogy akkor maradjunk a pl-nál: Nagyné Erika simán:):) Bár mondom, az is érdekes:)
10/22 1112 válasza:
9.vagyok, az se rossz mondjuk, hogyha teljesen felveszi a férje nevét, de jobb azért, ha a sajátját megtartja
Szerintem maradjon akkor az eredeti:) Vagy jó a Nagyné Nagy is:)
Nemtom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!