Találjátok ki hány éves a párom a sztori alapján! Mit tehetnék szakításon kívül, hogy ne így viselkedjen?
Hát az előző válaszod alapján, én otthon hagynám a hétvégére, de nem is mennék többet hozzá vissza. Ha majd hiányzol neki, koslat majd utánad, rájön, hogy üres az élete csak a számítógéppel.
Ha pedig nem, akkor jól döntöttél, hogy elhagyod.
Keress valakit, aki megérdemel téged.
Istenem, ebből is látszik, hogy ez a "férfi" egy önző, nem normális hülye. Amiket leírtál, úgy látom semmibe nem vesz, és kb. olyan lehetsz neki mint egy bejárónő és egy anyuka keveréke, aki moss,főzz, takarít na meg próbálja nevelgetni 30 éves létére. Nagyon szánalmas. Tudod az a legrosszabb,hogy Ő is tisztábban van azzal, hogy úgyse fogod elhagyni, így úgy érzi bármit megtehet.
Neked tényleg ez kell? Ilyen kapcsolatra vágysz?
Szerintem nem. Cselekedj és keress magadnak egy olyat aki szeret, tisztel és BECSÜL.
Most is zajlik éppen a vita. Szerinte én reagáltam túl az egészet, az ő hisztijét lereagálhattam volna úgyis, hogy kedvesen azt mondom, hogy jó lesz így is, higgadjon már le, menjünk és érezzük jól magunkat. Ehelyett önérzeteskedek már megint és én is hisztivel reagálok az ő hisztijére.
Szerintetek? Tény, hogy reagálhattam volna így is, de szerintem akkor, ha 15 évesek vagyunk. Egy harmincas férfit nehogy már kedvesen noszogassak, hogy figyelj, mások ilyen idősen már nem akadnak ki a szülőkre.. nonszensz...
Ennek az embernek te semmit sem jelentesz, ezt már nem lehet megjavítani.
Szerinted nem egy játszma része az, hogy leépítette az önbizalmadat például?? Dehogynem!! Így nincs olyan, hogy majd elhagyod, mert hidd el, ő tisztában van vele, hogy elviselhetetlen féreg!
Mi lesz ha a gyerek?
Gyerek helyett majd jatszik te meg megszakadsz.
Most kapd el vagy dobt ki 6 honap meg semmi.
Ez mar csak rosszab lesz.
Most pedig menj egyedul hagyd a fenebe de aki velem elni akar tiszteli a csaladom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!