Találjátok ki hány éves a párom a sztori alapján! Mit tehetnék szakításon kívül, hogy ne így viselkedjen?
De mi ez a hülyeség, hogy ha szeretem a páromat, a családjával együtt kell szeretnem.
Ha szexelek a párommal, a családjával együtt kell szexelnem?
És ha a párom utálja a saját családját? Akkro is szeretnem kell nekem? Ekkor felmentés van? Akkro is an, ha picit haragszik rájuk? Hol a határvonal?
Azért égbekiáltó nagy baromságokat ne írkáljatok már!
Azért vagyok még vele, mert béna vagyok, nulla az önbizalmam (erről valószínűleg ő is sokat tehet), anyámmal nem tartjuk a kapcsolatot, apám nem igazán foglalkozott velünk sohasem. Nagyon nem tudok szakítani, előttem lebeg, hogy milyen rossz lesz a másiknak, ha én nem leszek vele és inkább próbálom megoldani a helyzetet. Nincs szívem szakítani, tudom, idióta vagyok.
Szeretni nem kell a párunk családját, de tisztelni még lehet. Apám megmondta nekem, hogy tudja, hogy a barátom miatt megyek haza kevesebbet, tudja, hogy őt szoktam fedezni, hogy mikor miért nem jó éppen nekünk. Ezt közöltem a barátommal is, aki kikérte magának, hogy én is utálom az apámékat, ne őt használjam alibinek.
Szerintem akkor is menj el egyedül erre a hétvégére. Jót fog tenni mindkettőtöknek egy kis különlét. Nem nagy idő, csak 3 napról van szó. Ő hadd játsszon kedvére. Ha szeret, rájön, hogy a játéknál fontosabb vagy. Majd vágyik arra, hogy veled legyen, és legközelebb kétszer is meggondolja a hisztériát.
Te pedig szintén jobban fogod érezni magad a hisztije nélkül. Minek mennétek együtt, ha úgyis hiszti lesz belőle. Így legalább te is jól érzed majd magad.
Azért a helyedben átgondolnám, akarok-e egy ilyen emberrel családot vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!