Találjátok ki hány éves a párom a sztori alapján! Mit tehetnék szakításon kívül, hogy ne így viselkedjen?
Vannak ilyen emberek. Lehet akár 50 éves is, teljesen mindegy.
Akkor ne vidd magaddal, maradjon otthon, aztán játsszon egész hétfőn ennyi.
Az én párom 30 feletti, ő állandóan pókerezik. De azért ki lehet rángatni, bár nem annyit, amennyit szeretném. Azt hiszem a végét járjuk a kapcsolatunknak...
Nem reagálod túl, egyszerűen te másra vágysz, mint ő. Más dolgok a fontosak.
Én a helyedben szombaton teljesen egyedül utaznék le, nélküle. Egyedül mennék el az esküvőre, úgyis lesz ott sok ember, akit ismersz.
És bármikor, amikor hisztizne, tojnék rá, és egyedül mennék le fagyizni, barátnőkkel bulizni, ...
Vagy rájön, hogy így lassan elveszít, és felemeli azt a nyomvadt nagy fenekét a gép elől, és "rád pazarolja" az idejét, vagy te találsz mást.
Egy kedves barátnőmmel a párja ugyanezt csinálja. Ezek a srácok hisztis kis p.csák, nem férfiak.
Alap, hogy elvárom a páromtól a tiszteletet a szüleim felé. Nem, nem kell szeretnie, de szájon csapnám, ha ilyen szemtelenül beszélne az én hozzátartozóimról. A viselkedése elfogadhatatlan, mindegy, hogy 15,25,35 éves.
Nem, egyáltalán nem reagálod túl, húzzon haza, és játsszon, ne tegye tönkre a te szabidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!