Illik megkérni apámat, hogy ne viselkedjen így a jelenlétemben?
Én értem, hogy téged miben sért, ha közösen mentek valahova és folyik a nyála a nők után, egyszerűen nem illik iígy viselkedni, más szóval ciki.
Sztem mondd meg neki, hogy egy kicsit fogja vissza magát, mert nevetségessé válik mások szemében is.
Szia. Én a helyedben mondanám neki egy az egyben szinte ugyanígy ahogyan ide leírtad. Nem tudom amúgy milyen közvetlenek vagytok egymással, de ha jó a viszonyotok akkor meg tudod vele beszélni ezeket a dolgokat is. A nézelődésből lehet időnként nem tud visszavenni, mert ilyen idős korban már csak ez marad nekik. ( persze lehet ez rá még nem vonatkozik, bocs a feltételezésért ha nem így van.. :) ) A mamám azt mondta erre régen, hogy legalább ez a kis öröme legyen meg neki..
A facebook-os bejegyzéseit is mond neki szerintem azt is meg fogja érteni.
Úgyhogy összességében a válaszom a kérdésedre, hogy igen illik megkérni apádat, hogy normálisan viselkedjen a jelenlétedben. (én megtenném) 37/N
"Apa, ne bámuld már ennyire a nőket, engem is zavar!"
Facén meg nem tudsz mást csinálni, én is leiratkoztam a keresztapámról, durván obszcén képeket lájkolgatott.
ha az én apám tenné ezt, tuti megszólnám, hogy ne ennyire nyilvánosan. bár belőle ezt ki sem nézem :D múltkor voltunk intézni valamit. az irodában 4-en voltunk: mi 2-en, 1 fiatalabb csaj és 1 hapsi. nagyon megtetszett a csajó nadrágja és kifele menet megkérdeztem apámat: "láttad, hogy milyen jó nadrág volt a csajon?" mire ő: "szerinted én a csajt lestem? azt sem tudom, hogy szoknya vagy farmer volt rajta..." nagyon meglepődtem a válaszon :D
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!