Mit tegyek, hogy a párom anyukája ne így viselkedjen velünk?
Elmondom miért utál: elviszed a pici fiát!
Amíg csak járogattatok, nem vette komolyan a dolgot, de most, hogy az összeköltözést tervezitek veszélyezteted a pozícióját: "a legfontosabb nő XY életében".
Ezt az utat én is megjártam. Nincs módszer amivel ezt csökkenteni lehet, majd az idő megoldja. vAgy nem.
A volt barátommal ugyanez volt. Eleinte náluk laktunk, én munkát kerestem, nem jött össze, nagyon sokat voltam náluk. Mindenbe belekötött. Még abba is, hogy melyik irányba kevergetem a levest :D És ez komoly!
Mi is elköltöztünk, de jött utánunk. Minden nap vagy az anyja, vagy a mamája jött hozzám (amikor egyedül voltam) és ellenőrzött, hogy főzök-e, mosok-e, takarítok-e. Nem mertem leülni pihenni, mert tuti akkor jöttek :(((
Végül az egésznek vége lett az anyja miatt.. Utált és nem tudtam elviselni :((((
Ja és még annyit, hogy most is ez van. Nála vagyunk, egy teljesen külön szinten. De ő is lejön néha ellenőrizni. Vagy elsétál az ablak előtt és kukkol befelé..
Mostanában kicsit megerőlteti magát és próbál mosolyogni :D
"Olyan messzire kell költözni, hogy anyós házipapucsban ne tudjon átjönni"
Anyukám mondta, örök igazság! Egy utca nem elég! Nekünk úgy volt jó, hogy a város másik végére mentünk. Most 20 kilóméterre vagyunk így sokkal jobb lett a kapcsolatunk. Kéthavonta lejön.
Apukám a 40 km-re esküszik! :)
Elmondom neked az anyós logikát:
Elköltözik a fiacskája tőle. Ki miatt? Miattad. Ki a bűnös? Te. Kit kell utálni? Téged.
Ennyi. A fia soha nem rossz, csak te.
Majd megenyhül. Vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!