Hogy lehetnek ennyire felelőtlenek a szülők, hogy megengedjék a gyereküknek, hogy pancsoljanak a szökőkutakban?
Rengetegszer figyelmeztetik, hogy a szökőkutak tele vannak szennyel és, hogy milyen fertőzést lehet elkapni. Ennek ellenére a gyerekek félmeztelenül pancsolnak a város szökőkútjaiban. A szülők is velük vannak, de nem szólnak rájuk.
Tegnap a Kosztolányi Dezső téri parkban két kisgyereket láttam meztelenül a vízesésnél (nem tudom, ezt minek lehet nevezni). Tényleg nem cigányok voltak! Lehet, hogy a meztelenség természetes dolog, de ilyet nem lehet csinálni a városban. Mikor a páromnak elmeséltem ezt, ki volt akadva.
Jómagam is kisgyerekes anyuka vagyok. Sem én, sem a párom nem engedjük a fiunknak, hogy ilyesmit csináljon. Egy normális szülő nem akarja, hogy a gyereke beteg legyen.
Szia!
Bár még nem vagyok anya de ez szerintem is borzalmas és illetlen dolog! Biztos rászolnék a gyerekemre ha ilyen az eszébe jutna. Egyébként is úgy gondolom, hogy a legnagyobb kánikulában is, akármilyen kicsi is a gyerkőc legyen rajta egy fürdőgatya. Az immunrendszerét nem úgy kell megvédeni hogy minden baci felmehet a pisilőjén.
21/L
A "pisilőjén" kisgatyában is felmegy a baci a vízben, ha akar...
De a város közepén.............durva
7-es.
Én is palotai vagyok. :D
Amúgy ezen én is felháborodok. Nekem ha lenne gyerekem, max annyit engednék, hogy bedugja a kezét, de utána is jól lefertőtleníteném a kezét. Nem vagyok amúgy hipohonder.
Hogy miért? Egyszer én is jártam rosszul az újpalotai szökőkútnál ami említve volt. Épp fotózni akartam, mert ez a hobbim, közbe jött két 2 ajtós szekrény csávó, és ahogy elmentek mellettem, fejjel be is borítottak a szőkőkútba, ahogy próbáltam kapálózni, hogy valahogy függőlegesbe helyezzem magam, akaratlanul is benyeltem egy kis vizet. Utána már aznap este kb 2-3 napig hánytam, meg fostam tőle. És tuti ettől volt, mert semmi olyan kaját nem ettem amitől lehetett volna, meg vírust se nyelhettem be, mert alig voltam emberek között utána.
14-es egyetértek. Ezen annyira fennakadni, hogy rendőrt akartok hívni??? Borzasztóan szánalmas!
Nekünk nincs jakuzzink, csak sima fúrt kutunk, ihatatlanul homokos, vasas vízzel, meg esővízgyűjtőnk.
Ülepítjük, klórozzuk, algátlanítjuk...kinnt a hordókban meg az ezer literes tartályokban lefedetlenül hónapokig állni hagyjuk a vizet, ha éppen nem kell...
Aztán amikor szükség van rá, akkor öntözünk vele, feltöltjük a medencét, fürdünk benne. Egy szimpla hepaszűrő elég...ennél a szökőkutakban meg azért komolyabb szűrők vannak.
A kérdező és a többi szörnyülködő városi népség hozzáállása tipikusan álhumánus baromság!
Azt hiszem, érdemes utánanézni, egy strandon mennyi fertőzést kaphat el az ember, holott ott bevizsgálják a vizet, és úgy fertőtlenítik, hogy fürdésre alkalmas legyen.
A kút vizét is fertőtlenítik, de teljesen más spektrumú szerekkel, hiszen ott csak az a lényeg hogy ne legyen dzsuvás, büdös a víz.
Én saját tapasztalatból csak annyit tudnék hozzátenni, hogy egyszer átbringáztam fehér cuccokban a westend előtti szökőkút alatt. Nem tudom mi volt abban a vízben, de a fekete cseppek semmivel sem jöttek ki a cuccomból, ki kellett dobni.
Tehát nem, baromira nem jó ötlet a gyereket a szökőkútban pancsoltatni.
Az, hogy csupaszon van a kicsi, szerintem nem megvetendő, legalábbis úgy cirka 3 éves korig. Nem tudom te mekkora gyerekeket láttál, azon felül azért már érlelni kéne egy egészséges szemléletet a meztelekedésről.
Nem tudom miért engedik. Én sem engedném a már előttem leírtak miatt. A szökőkút nem fürdőzésre való, balesetveszélyes, pl. beakad a szűrőbe, elcsúszik hiszen nem csúszásmentesített stb...meg szép is lenne ha pl a Nemzeti Színház előtt egy tucat ruhátlan kisgyerek fürdőzne a full büdös vízben. Megmaradni nem lehet a közelében, nyilván tiszta vegyszer, lefoszlik tőle a gyerek bőre.
Amúgy otthon lehet meztelen a gyerek, magán ügy, de én sem szeretem ha nyilvános helyen minden nélkül a vízbe engedik. Nem a fertőzés miatt, meg ha akar gatyában is vízbe pisil, hanem mert másokat esetleg zavar. Amúgy is annyi aberrált hülye van, ne adjuk alájuk a lovat. Ha a felnőttek fürdőruhában vannak, akkor legyen a gyerek is abban, adjuk meg a tiszteletet mindenki felé, vagy menjen nudista strandra.
Azon meg jót mulatok, hogy ilyenkor sokak szerint semmi baj sincs azzal, ha a fél város előtt pucéran mászkál a gyerek, de ha kiderül, hogy OTTHON a szülő olykor meztelenül mutatkozik a gyerek előtt fürdés után vagy nagy melegben, akkor már vérengzés és sárdobálás van, hogy lelki nyomorék lesz az a gyerek. Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!