Szülök! Titeket zavarna, ha a gyermeketek párja sok idöt töltene nálatok?
Egy éve vagyok együtt a párommal, és szinte mindig én megyek hozzájuk :/ Sajnos elég negatív, rosszindulatú családom van, senkit nem szívesen látnak itt, és szègyellem is magam, ha nagy ritkán jön a párom, hogy milyen légkör uralkodik itt. Emiatt ö sem szeret hozzânk jönni, ès az már csak rátesz a dologra, hogy a húgommal közö szobában vagyoj, tehát itt aludni szinte lehetetlensèg.
Èn viszont szègyellem magam amiatt is, hogy mindig csak náluk vagyunk. Egyhèten kb. kètszer tudunk normálisan találkozni, mert az èn diákmelóm pont ellentètes müszakú az ö munkàjàval. Szóval a két alkalommal âltalában mindig együtt alszunk náluk, vagy ha nèha szombat-vasárnap szabad, akkor ott vagyok hétvègèn.
A szüleit szeretem, nagyon kedvesek, sosem mutatják hogy zavarnám öket, igyekszem mindenben segíteni, ha ott vagyok - de nyilván rossz érzès ez nekem :/
Anya vagyok, felnőtt fiam van. Általában nem szokott zavarni ha a fiam barátnője nálunk van, mert rendes, kedves lány.. nincs vele gond. Igaz, ő nem csinál rendszert belőle, és ami a lényeg tudja, hogy néha jól jön nekünk is a férjemmel egy békés hétvége amikor csak édes kettesben vagyunk. Ha minden hétvégén ott aludna, az már zavarna, mert így semmi magánéletem nem lenne..
Erre te is figyelj oda. A szülőknek is kell néha olyan hétvége amikor nincsenek mások otthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!