Mennyi időt tölt nálatok a gyermeketek párja?
Figyelt kérdés
Azokhoz szól a kérdésem, akiknek a gyerekük még otthon lakik. Ha lehet légyszi a gyerek korát, nemét is írd meg.2013. jún. 12. 15:47
1/7 anonim válasza:
Nemrég költöztek össze 1 év együttjárás után.
Addig hétköznap 1-2 este-éjszaka volt itt,és havi 1-2 hétvégét végig,de a lányunk is heti 1-2 hétköznap és a többi hétvégét volt a fiú szüleinél.Szóval munkaidőn kivül együtt voltak mindig.22 a lányunk,24 a fiú.
mielőtt kérdés lenne: nem zavart sosem,rendes fiú,legalább láthattuk,hogy nem lesz rossz sora mellette,nyugodsz szivvel segitettünk a költözésben.
2/7 anonim válasza:
Hozzánk augusztusba fog ide költözni a párom. De most is itt van szinte mindig,2 éjszakát alszik otthon,hétvégén mindig itt van. Anyáék nagyon szeretik egyáltalán nem zavarja őket! :)
3/7 anonim válasza:
Munkakeresési időre hazaköltözünk, aztán ha lesz munka, megyünk albérletbe :) Anyáékat nem zavarja, bátyám barátnője sem zavarta őket, aki fél évig lakott nálunk.
4/7 anonim válasza:
Én szombatonként megyek a barátomékhoz, és hétfő reggel szoktam hazajönni. A barátom sosem jön hozzánk, allergiás az állatokra. Elég jó fej szülei vannak, tudom, hogy szeretik, ha náluk vagyok, nagyon rendesek, meg egy csomó mindenben segítenek kérés nélkül.
20L
5/7 anonim válasza:
Én szerettem, ha a fiam és a lányom felhozta a barátnőt/barátot. Az első időben kb. este 10-ig maradhatott (tömblakás, két szoba, mi is szeretnénk lefeküdni, szóval kellettek a szabályok)aztán ez a korlát az idők folyamán lazult, végül rendszeresek voltak az itt alvások és persze a vacsora is. Miután e nagyobbik elköltözött, a kisebb is több térhez jutott, így nem volt probléma, ha itt aludt a fiú.
6/7 anonim válasza:
19 éves lány vagyok, fősulira járok, ami ugyanabban a városban van, ahol élek is, így egyértelmű, hogy itthon lakok. A párom szintén ebben a városban lakik, itt ismerkedtünk meg. Régebben én töltöttem nála több időt, de a családjával gondok vannak egy ideje, így én nem megyek már oda sose, és ő is próbál minél kevesebbet otthon lenni. Hétköznap általában 2 éjszakát tölt itt, illetve a szabadidejét, de elég sokat dolgozik. Aztán pénteken délután jön, ittvan egész hétvégén és hétfőn innen megy dolgozni. Ő 25 éves. A szülei szerencsére nem kérnek pénzt tőle így elég sokat tud félretenni, lassan összejön neki egy lakásra való. Onnantól szintén változni fog a helyzet, valószínűleg én fogok nála sok időt tölteni, amíg össze nem költözünk. Bár egyelőre én nem tudok dolgozni, így nem is költöznék oda, hogy nem tudnék beszállni a rezsibe, stb.
7/7 anonim válasza:
Húgom 20 éves, barátja 22. A srác péntek estétől vasárnap estig nálunk van. Nagyon rendes srác, minden ház körüli munkában segít nekünk... Hozzájuk ritkán mennek, mert pici lakásban laknak, amúgy rendes család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!