Szülők! (de más is írhat) Mennyit toleráltok azzal kapcsolatban, hogy a gyermeketek párja nálatok van?
Én a hét minden napján szinte a páromnál alszom,mert elvileg nem zavarok,de azért mégis csak bennem van,hogy de...nem eszek ott,nem zuhanyzok ott,megyek és jövök...
Ti mit gondoltok erről?
Hány évesek vagytok?
Engem nem fog zavarni majd 14 év múlva ha itt alszik majd a fiam barátnője!!
20 évesek vagyunk mindketten,a párom apuja munka miatt esténként nincs is otthon.....de azért nekem már kellemetlen,mert hozzám nem tudunk jönni,és így "egyenlőtlen" számomra a dolog:S
meg ott sem akarok zavarni :S a párom mindig mondja ,hogy nem zavarok,csak hát bennem meg az van h bunkó vagyok,hogy ennyit ott vagyok :/
Ez egy teljesen normális dolog. Ha fokozatosan szoktatnak hozzá, nem pedig egyik napról a másikra költözik be a gyermekem párja, hamar kialakul a rutin.
Persze, mindkét fél részéről toleranciát, rugalmasságot igényel.
Attól függ hány éves vagy. Mert pl egy 14 éves csajnak sztem szégyen (és elég gáz) ha ott alszik állandóan. (De én speciel a lányomnak 17-18 éves koráig nem nagyon engedném az ilyesmit)
De ha már nem vagy "gyerek" akkor annyit tudok mondani, hogy beszéld ezt meg a pároddal és az apukájával (ha jól vettem ki abból amit írtál). ez ember függő, hogy ki, mennyire szívesen látja a vendégeket. :) De ha eddig nem szóltak és nem voltak bunkók emiatt, akkor nem hiszem, hogy zavarsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!