Szülők! (de más is írhat) Mennyit toleráltok azzal kapcsolatban, hogy a gyermeketek párja nálatok van?
Én a hét minden napján szinte a páromnál alszom,mert elvileg nem zavarok,de azért mégis csak bennem van,hogy de...nem eszek ott,nem zuhanyzok ott,megyek és jövök...
Ti mit gondoltok erről?
Nem zavart, mikor a lányaim hozták a párjaikat.
Jobban kellett figyelnem, hogy ne mászkáljak csak hálóingben reggel, vegyek köntöst.
Ennyi volt az alkalmazkodás, de ez minimális, és nem éreztem tehernek. :)
Nalunk most pont ez a helyzet, csak kicsit megforditva. En vagyok az anyuka, es van egy fiam aki 20 eves es eppen halalosan szerelmes :)
Nalunk is sokat van (mar) itt a baratnöje, kb. 1 eve vannak együtt. A ferjem ejszaka dolgozik, ejjel 1-2 ora mire hazaer. En este 6-ig dolgozok. A fiam es a baratnöje mar dolgozik, a kislanyom meg tanul.
Igazabol heti 6 napot biztos, hogy itt alszik a baratnö, de engem sem zavar. En csak annyit kertem tölük, hogy a kislanyt ne zavarjak a tanulasba delutan/estefele es ejszaka mindenki tudjon nyugodtan aludni a masiktol :) Illetve, hogy reggel csendesebbek legyenek, mert en sem szeretnek arra kelni, hogy veszekszenek, hogy ki menjen hamarabb a fürdöbe illetve a ferjem sem szeretne kelni hajnali 5-6-kor mikor ök kelnek.
De engem tenyleg nem zavar, a ferjemet sem. Örülünk, hogy boldog a gyerek es normalis lany van mellette! Meg azert 1x-2x szivet melengetö nekem is, amikor arra jövök haza, hogy a fiam baratnöje fözött valami finomat a csaladnak vagy segit a tanulasban a kislanyomnak vagy eppen csak együtt a harom gyerek rendet csinal a lakasban :)
"Azért megnyugtató, mert ha az apa azt mondja nem zavar akkor ezekből a válaszokból kiindulva úgy is gondolja...logika."
Ebben hol van a logika? Azért, mert az itteni válaszolók azt mondják, amit gondolnak, megint csak nem következik az, hogy az apa is ezt teszi.
Ez van tényleg nem látja a logikát....
És igen nekem megnyutatóak a válaszok,mert mégiscsak szülök válaszoltak,akiknek szintén van gyermekük,és voltak már ebben a helyzetben!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!